Άννα Κορακάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του μπαμπά και προπονητή της!

Άννα Κορακάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του μπαμπά και προπονητή της! | tlife.gr
Ο πατέρας της Άννας Κορακάκη είναι η αδυναμία της και ο άνθρωπος που την ενθάρρυνε να ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό και να μας κάνει περήφανους σε όλο τον κόσμο.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα και προπονητή της Τάσου Κορακάκη, ανέβασε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram της και μας έδωσε μια γεύση από το πώς πέρασαν οικογενειακά τα γενέθλια του μπαμπά της…
Και μπορεί λόγω κορονοϊού, η Ολυμπιάδα του 2020 στο Τόκυο να μεταφέρθηκε για το 2021, οι προπονήσεις της Άννας συνεχίζουν με πιο χαλαρούς ρυθμούς, κι έτσι, ο πατέρας της ασχολήθηκε αυτήν την περίοδο και με το αγαπημένο του χόμπι που δεν είναι άλλο από το ψάρεμα.
«Σήμερα (σ.σ. Κυριακή) γιορτάζει ο άνθρωπος που του ασπρίζω τα μαλλιά αλλά εκείνος μ’ αγαπάει το ίδιο και περισσότερο. Πολύχρονος μπαμπά μας. Να είσαι γερός για χρόνια πολλά και να μπορείς να κάνεις ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο», έγραψε η Άννα Κορακάκη.
Η ίδια μας έδειξε και την χιουμοριστική τούρτα που παρείγγειλαν για τον μπαμπά της και έγραψε: «Τόκιο 2021, ψάρεμα 2020».
epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Κορακάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του μπαμπά και προπονητή της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2635158198357845278
item