Αθηνά Οικονομάκου: Η επιθυμία της να χαρίσει αδερφάκι στον Μάξιμο - «Το δεύτερο παιδί δεν αργεί!»

Αθηνά Οικονομάκου: Η επιθυμία της να χαρίσει αδερφάκι στον Μάξιμο – «Το δεύτερο παιδί δεν αργεί!» | tlife.gr
Η Αθηνά Οικονομάκου αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες αλλά και… πολυάσχολες ηθοποιούς της ελληνικής showbiz, η οποία προνόησε από πολύ νωρίς για περαιτέρω επενδύσεις στη ζωή της. 
Φυσικά, εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός και επιτυχημένη επιχειρηματίας, πάνω απ’ όλα είναι μανούλα! 
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως ένα δεύτερο παιδί… βρίσκεται στα σχέδια της.
«Το δεύτερο παιδί δεν αργεί. Κάποια στιγμή θα γίνει. Το πότε κανείς δεν το ξέρει» εκμυστηρεύτηκε η όμορφη ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση μου».
Εκείνο που ολόκληρη η οικογένεια της Αθηνάς επιθυμεί είναι να προστεθεί ένα ακόμη μέλος σύντομα. Πιο πολύ, βέβαια, θα χαιρόταν ο μικρός Μάξιμος!
Αν και όλα πήγαν πίσω εξαιτίας του κορονοϊού, η ίδια δεν εφησυχάζει και περιμένει την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη συνέχιση του σήριαλ, ενώ παράλληλα ασχολείται με τις νέες συλλογές της: «Περιμένουμε να μας ενημερώσουν αν θα συνεχιστεί η σειρά και του χρόνου, για να κλείσουμε τη συμφωνία και να δούμε πότε, ποιοι και πώς θα συνεχίσουμε».
«Δεν έχουμε αποφασίσει που θα είμαστε φέτος. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες» ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου, σχετικά με τις καλοκαιρινές της διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη, οι οποίες πάντα συνδυάζονται με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της, Φίλιππου
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Η επιθυμία της να χαρίσει αδερφάκι στον Μάξιμο - «Το δεύτερο παιδί δεν αργεί!»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8546488815505701798
item