Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μπικίνι - Έτσι είναι χωρίς ρετούς Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μπικίνι - Έτσι είναι χωρίς ρετούς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μπικίνι - Έτσι είναι χωρίς ρετούς

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μπικίνι - Έτσι είναι χωρίς ρετούς
Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μπικίνι και έτσι είναι το σώμα της χωρίς ρετούς. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δημοσίευσε αυτή την ανάρτηση και είναι πιο κούκλα από ποτέ.
Η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος και χωρίς καμία επεξεργασία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έχει πραγματικά το απόλυτο κορμί.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια για να διατηρεί το βάρος της προσέχει πολύ. Η Ζέτα αντικαθιστά σε καθημερινή βάση το ένα της γεύμα με μία γευστική και χορταστική σαλάτα. 
Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πρόσωπο είναι ίδια με τον αδερφό της

Η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram στον αγαπημένο της αδερφό, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του, και αυτό που διαπιστώσαμε από τη φωτογραφία, είναι πως οι δυο τους είναι ίδιοι στο πρόσωπο.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μη στείλει την πιο γλυκιά ευχή της στον αδερφό της, Άλκη, ο οποίος γιορτάζει σήμερα την ημέρα των γενεθλίων του.
Μεγάλη ομοιότητα έχει η Ζέτα Μακρυπούλια και με τον πατέρα της. 
Ανεβάζοντας λοιπόν ένα story, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του, στην οποία μπορεί να φοράει γυαλιά, φαίνεται ωστόσο η μεγάλη ομοιότητα που έχουν οι δυο τους.

Αυτός είναι ο αδερφός της Ζέτας Μακρυπούλια

«Χρόνια σου πολλά αδελφούλη μου, μόνο ευτυχισμένος να είσαι», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια πάνω στη φωτογραφία του αδερφού της που ανέβασε.
Ζέτα Μακρυπούλια αδερφός

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μπικίνι - Έτσι είναι χωρίς ρετούς
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7366422409207074937
Σχόλια
item