Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με την μητέρα της Ούρσουλα! Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με την μητέρα της Ούρσουλα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με την μητέρα της Ούρσουλα!

Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με την μητέρα της Ούρσουλα! | tlife.gr
Η μαμά της είναι η μεγάλη της αδυναμία και όχι άδικα. Ο λόγος για την όμορφη Δούκισσα Νομικού που μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με την μητέρα της Ούρσουλα και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram δείχνοντάς μας την ομοιότητά τους.
Όπως έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν, η Δούκισσα Νομικού είναι πολύ δεμένη με τους γονείς της και η μητέρα της ήταν ανέκαθεν πρότυπο για εκείνη. 
Αυτός είναι και ο λόγος που θέλησε να δώσει στην κόρη της το βαφτιστικό όνομα της μαμάς της που δεν είναι άλλο από το Αναστασία. 
Η μητέρα της Δούκισσα, άλλωστε, έχει μεγάλη αδυναμία και στα δυο εγγόνια της και η μικρή πριγκίπισσα της Δούκισσας και του Δημήτρη Θεοδωρίδη τους έχει ξετρελάνει όλους.
Μετά την καραντίνα, λοιπόν, και αφού πέρασε ένα διάστημα που δεν είχε δει τους δικούς της, η όμορφη Δούκισσα επέστρεψε στο πατρικό της για να δει τους γονείς της και τώρα, η μαμά της ξεκίνησε να έρχεται κι εκείνη σπίτι της για να βλέπει όλη την οικογένεια. 
Η δούκισσα μάλιστα ανέβασε σήμερα και μια φωτογραφία με τη μαμά της γράφοντας χαρακτηριστικά «Mamma mia» και δείχνοντάς μας την εκπληκτική τους ομοιότητα!
epirusblog.gr
5 of 5
Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με την μητέρα της Ούρσουλα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7720496139342027985
Σχόλια
item