Άρτα: Κάλεσμα Στη Μελέτη-Έρευνα από το Επιμελητήριο Άρτας -

Άρτα: Κάλεσμα Στη Μελέτη-Έρευνα από το Επιμελητήριο Άρτας -Τάσεις, Προσδοκίες και Επιδράσεις του Covid-19 στις επιχειρήσεις του Ν. Άρτας

Με ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Άρτας, ζητά από τις Αρτινές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν σε μελέτη-έρευνα για Τάσεις, Προσδοκίες και Επιδράσεις του Covid-19.
Όπως σημειώνει η ανακοίνωση-κάλεσμα προς τις επιχειρήσεις «Σας καλούμε να συμμετέχετε στην μελέτη-έρευνα για τις Τάσεις, Προσδοκίες και Επιδράσεις του Covid-19 στις επιχειρήσεις του Ν. Άρτας. 
Απώτερος στόχος της έρευνας είναι να καταγραφούν οι επιπτώσεις του Covid-19 στην επιχειρηματικότητα, την αγορά εργασίας και την ευρύτερη οικονομία και κοινωνία ώστε να προταθούν δράσεις και ενέργειες που θα αντιμετωπίσουν τα όποια ανερχόμενα προβλήματα και θα τονώσουν ουσιαστικά την οικονομία του Ν. Άρτας.
Το Επιμελητήριο Άρτας όντας αρωγός της προσπάθειας στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων επιδιώκει να συμβάλει στην αντιμετώπιση των κρίσιμων αυτών καταστάσεων που βιώνει η τοπική κοινωνία και το σύνολο των επιχειρήσεων του Νομού μας. 
Παρακαλούμε θερμά, όπως αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να συμβάλετε από την δική σας πλευρά στη διεξαγωγή ορθών και αντικειμενικών αποτελεσμάτων της έρευνας.
Παρακαλούμε όπως απαντήστε ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/1GH4lgQjx5HovwchyEDm9mj_ZwwScLrU1x_z5YYhB_pc/viewform?edit_requested=true

Πληροφορίες: Χριστίνα Μανιφάβα, Ειδικός Συνεργάτης Επιμελητηρίου Άρτας, Τηλ: 26810 28728».
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Κάλεσμα Στη Μελέτη-Έρευνα από το Επιμελητήριο Άρτας -
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3895581241243019311
item