«Κεραυνοί» Πρωτόπαπα μετά το ηχητικό Μιωνή - Παππά»: Προοδευτικό μέτωπο με παρακρατικές λογικές δεν μπορεί να γίνει «Κεραυνοί» Πρωτόπαπα μετά το ηχητικό Μιωνή - Παππά»: Προοδευτικό μέτωπο με παρακρατικές λογικές δεν μπορεί να γίνει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Κεραυνοί» Πρωτόπαπα μετά το ηχητικό Μιωνή - Παππά»: Προοδευτικό μέτωπο με παρακρατικές λογικές δεν μπορεί να γίνει

«Κεραυνοί» Πρωτόπαπα μετά το ηχητικό Μιωνή - Παππά»: Προοδευτικό μέτωπο με παρακρατικές λογικές δεν μπορεί να γίνει

Καταιγιστικές εξελίξεις προκαλεί στο πολιτικό σκηνικό η χιονοστιβάδα αποκαλύψεων με φόντο τις ηχογραφημένες συνομιλίες Παππά – Μιωνή, σε μια πολιτική περίοδο που διακηρυγμένος στόχος της Κουμουνδούρου αποτελεί η διεύρυνση προς το Κέντρο και η προγραμματική συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής

Τις πρώτες πολιτικές παρενέργειες στο… φλερτ μεταξύ των δύο κομμάτων επιβεβαίωσε ο Χρήστος Πρωτόπαπας, στενός συνεργάτης της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, μιλώντας στο ρ/ς ΣΚΑΪ.

«Λογικό είναι να υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα και για τον ίδιο τον κ.Τσίπρα και για την τότε Κυβέρνησή του» σχολίασε ο κ. Πρωτόπαπας, ερωτηθείς σχετικά με το περιεχόμενο των ηχητικών συνομιλιών και πρόσθεσε ότι «είπαμε ότι η λογική του κ.Πέτσα: "διώξτε τον Παππά κι είμαστε εντάξει"  είναι μία λογική που απονευρώνει και αποπολιτικοποιεί την κατάσταση, που υπήρχε στη χώρα. 


Διότι αποκαλύπτεται ότι υπήρχε μια Κυβέρνηση που λειτουργούσε με παραδικαστικά κυκλώματα, με οικονομικά συμφέροντα, με συγκεκριμένα ΜΜΕ, που προανήγγειλαν δικαστικές αποφάσεις».

Επιπρόσθετα, ο κ. Πρωτόπαπας υπογράμμισε ότι «όλη αυτή η ιστορία με τα μαγαζιά και τα παραμάγαζα έχει πολιτικά υπευθύνους και ο πρώτος είναι ο τότε Πρωθυπουργός. Όταν λοιπόν λες: δίωξε τον Παππά κι εντάξει είναι σαν να σε βολεύει ο πολιτικός αντίπαλός σου. Δηλαδή λες: κάτσε εσύ, είσαι και φθαρμένος κι εγώ κάνω τη δουλειά μου».

Κληθείς, μάλιστα, να τοποθετηθεί απέναντι στο ενδεχόμενο … παρενεργειών στο κλίμα σύγκλισης των δύο κομμάτων (ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ) που καλλιεργείται όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο κ. Πρωτόπαπας ξεκαθάρισε πως «προοδευτικό μέτωπο με παρακρατικές λογικές δεν μπορεί να γίνει» και κατέληξε «δεν έχουμε κανένα λόγο να μπλέξουμε με μαγαζί και παραμάγαζο. Βεβαίως και πριν υπήρχες μεγάλες πολιτικές αποστάσεις και διαφορές. 

Κι όταν ένας Πρωθυπουργός τα ξέρει όλα αυτά, πρέπει να απολογηθεί. Δεν θα γίνουμε εμείς το πλυντήριο».
epirusblog.gr
5 of 5
«Κεραυνοί» Πρωτόπαπα μετά το ηχητικό Μιωνή - Παππά»: Προοδευτικό μέτωπο με παρακρατικές λογικές δεν μπορεί να γίνει
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3698196943657653528
Σχόλια
item