Η πρώτη φωτογραφία από την θάλασσα της Ελένης Μενεγάκη για φέτος Η πρώτη φωτογραφία από την θάλασσα της Ελένης Μενεγάκη για φέτος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η πρώτη φωτογραφία από την θάλασσα της Ελένης Μενεγάκη για φέτος

Η πρώτη φωτογραφία από την θάλασσα της Ελένης Μενεγάκη για φέτος
Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από την θάλασσα για φέτος. Η παρουσιάστρια βρίσκεται εκτός Αθηνών και απολαμβάνει την ηλιόλουστη μέρα και τον καλοκαιρινό καιρό που έχει αυτό το Σαββατοκύριακο.
Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως κάθε Σαββατοκύριακο που δεν έχει εκπομπή φεύγει εκτός Αθηνών. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα του επίγειου παράδεισου της που δεν είναι άλλος από την Άνδρο.
Άλλωστε και την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η παρουσιάστρια είχε βρεθεί εκεί και είχαν βγει και οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της.
Αυτή την φορά βρέθηκε ξανά στην Άνδρο, όπως υποθέτουμε αφού δεν έχει ανεβάσει την τοποθεσία της και ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία από την θάλασσα.
Με ένα τεράστιο καπέλο και κάποια διακριτικά αξεσουάρ η παρουσιάστρια είναι πιο απλή και πιο όμορφη από ποτέ. Ενώ η χαλάρωση και η ευτυχία της δεν κρύβονται.
Δείτε την ανάρτηση της:

Ελένη: Το μήνυμα όλο νόημα για την αποχώρησή της από τον ALPHA

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα όλο νόημα στους τηλεθεατές της, λίγο πριν αποχωρήσει από τον ALPHA και αφήσει πίσω της μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση.
Στις 21 Μαϊού, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό, τη μεγάλη της απόφαση να αφήσει πίσω της την ελληνική τηλεόραση.
«Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. 
Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά», ήταν τα λόγια με τα οποία είχε αποφασίσει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της.
Από τη μεριά της, και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.
Έκτοτε, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει μία χαλαρότητα και μία ανεμελιά στην εκπομπή της. Ανακουφισμένη μετά την ανακοίνωσή της, η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε πως πλέον για εκείνη ο χρόνος κυλάει διαφορετικά.

Αυτό ήταν το μήνυμα όλο νόημα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της

«Δυνάμωσε τη μουσική μέχρι να βγάλω την τηλεθεάτρια, δεν βιαζόμαστε! Ο χρόνος κυλάει αλλιώς… τώρα πια κυλάει αλλιώς…»!
Ελένη Μενεγάκη αποχώρηση

epirusblog.gr
5 of 5
Η πρώτη φωτογραφία από την θάλασσα της Ελένης Μενεγάκη για φέτος
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5099245933660997846
Σχόλια
item