Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με το κόκκινο μπικίνι της και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της!

Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με το κόκκινο μπικίνι της και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της! | tlife.gr
Η Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. 
Η γνωστή καλλιτέχνιδα μετά από ένα γεμάτο και ιδιαίτερο χειμώνα ανυπομονεί να απολαύσει το καλοκαίρι της στα νησιά, να χαλαρώσει και να φορτίσει τις μπαταρίες της για την επόμενη χρονιά.
Τις προηγούμενες ημέρες, η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψε στη Τζια μαζί με τους φίλους της κάνοντας τις πρώτες βουτιές εκτός Αττικής για το φετινό καλοκαίρι. 
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, με τις φωτογραφίες με μαγιό να τραβάνε την προσοχή όλων. 
Η αλήθεια είναι ότι η Δέσποινα Βανδή διαθέτει ένα υπέροχο κορμί, αφού η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.
Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, η τραγουδίστρια ξύπνησε και η σκέψη της ταξίδευε στις ανέμελες στιγμές που έζησε στο νησί. 
Έτσι, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία φορώντας ένα κατακόκκινο μπικίνι και σχολίασε: «Ευτυχία! Να ξυπνάς σε ένα νησί,να φοράς το μαγιό σου και την καλή σου διάθεση και να μην έχεις κανένα πρόγραμμα για το πως θα εξελιχθεί η μέρα σου! 
Με καλή παρέα παντού είναι ωραία!».
Τα κολακευτικά σχόλια για την καλλίγραμμη σιλουέτα της από τους followers δεν είχαν τέλος!
Δες τη φωτογραφία:
Η Δέσποινα Βανδή διαθέτει κορμί – λαμπάδα.

epirusblog.gr
5 of 5
Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με το κόκκινο μπικίνι της και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9200238319854242686
item