Ήπειρος: Όλα είναι έτοιμα στα σχολεία για τις Πανελλήνιες

Ήπειρος: Όλα είναι έτοιμα στα σχολεία για τις Πανελλήνιες
Όλα έτοιμα είναι στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ιωαννιτών που θα λειτουργήσουν ως εξεταστικά κέντρα στο πλαίσιο των πανελλαδικών. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η δημοτική αρχή ενόψει των εξετάσεων που ξεκινάνε τη Δευτέρα.
Η Πρόεδρος Φιλιώ Νόκα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με αφορμή την έναρξη των εξετάσεων εύχονται σε όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Στο μήνυμά τους σημειώνουν: «Να γνωρίζουν πως οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας σταθμός στο ταξίδι της γνώσης και ένα μέσο για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει για τη ζωή τους. Με ηρεμία και ψυχραιμία είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
Θέλουμε επίσης, να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς για την άψογη προετοιμασία της διαδικασίας διεξαγωγής αυτών των εξετάσεων, καθώς και τους γονείς που είναι πάντα δίπλα στον αγώνα των παιδιών με υπομονή και δύναμη.
Η Σχολική Επιτροπή θα είναι δίπλα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καθόλη τη διάρκεια των εξετάσεων στηρίζοντας από την πλευρά της το δύσκολο αυτό έργο».
Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Πωγωνίου Κ.Καψάλης αναφέρει:
«Αγαπητά παιδιά, βρίσκεστε λίγο πριν από τη μεγάλη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων που διεξάγονται φέτος κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.
Όλο το προηγούμενο διάστημα καταβάλατε υπεράνθρωπες προσπάθειες σε συνθήκες που ήταν ακόμη πιο δύσκολες λόγων της πανδημίας που άλλαξε άρδην την καθημερινότητά μας. Είστε όμως δυνατοί και θα αποδείξετε ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σας παρεκκλίνει από το στόχο σας.
Η ώρα έφτασε και αυτό που χρειάζεται πλέον είναι αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία και αισιοδοξία. Και να μην ξεχάσετε ότι αυτή δεν είναι ούτε η μοναδική ούτε η τελευταία σας ευκαιρία για την πραγμάτωση των ονείρων σας.
Εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία. Είθε να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα.
Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Κόνιτσας Ν. Εξάρχου αναφέρει:
«Αγαπητά μας παιδιά,
Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων του σχολικού έτους 2019-2020, θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία, δύναμη, επιμονή και θετική έκβαση των προσπαθειών σας.
Στο δύσκολο δρόμο που διανύετε εύχομαι να είστε οπλισμένοι με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σας, ώστε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της πρώτης δύσκολης δοκιμασίας της ζωής σας και να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Οι ευχές μας και η σκέψη μας θα σας συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων.
Παράλληλα, θα ήθελα να απευθυνθώ και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που συμπορεύτηκαν με τα παιδιά και τα στήριξαν στον κοπιαστικό αγώνα τους και να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους.
Καλή επιτυχία σε όλους».
epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Όλα είναι έτοιμα στα σχολεία για τις Πανελλήνιες
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8499689634305236165
item