Ελένη Χατζίδου: Οι λεπτομέρειες του γάμου της και επιθυμία να κάνει τηλεόραση

Ελένη Χατζίδου: Οι λεπτομέρειες του γάμου της και  επιθυμία να κάνει τηλεόραση | tlife.gr
Η 19η Σεπτεμβρίου είναι η ημερομηνία-σταθμός για την ευτυχία της γνωστής τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου και του συντρόφου της, Ετεοκλή Παύλου, καθώς τότε αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους και παράλληλα να βαφτίσουν την κόρη τους. 
«Ο γάμος μας θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο ονείρων στην περιοχή Καλυβίων, με κουμπάρα την Ειρήνη Ζεϊμπέκογλου.
Το νυφικό μου είναι Stylianos, ενώ ο Ετεοκλής θα φορέσει κοστούμι διά χειρός Τάκη Γιαννέτου», αποκαλύπτει στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη η Ελένη Χατζίδου και συνεχίζει αναφερόμενη στη βάφτιση της «πριγκίπισσάς» της. 
«Παράßλληλα θα κάνουμε τη βάφτιση της μικρής, η οποία θα πάρει το όνομα Μελίτα-Δήμητρα. Νονοί θα είναι η Αντυ Γιαννακοπούλου και ο Θωμάς Παπαδόπουλος», εξηγεί.
Ωστόσο, η ίδια παραμένει ανήσυχη για τις εξελίξεις που αφορούν τον κορονοϊό, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες τελετές μεταφέρθηκαν στις αρχές του φθινοπώρου λόγω της πανδημίας.
Η γνωστή τραγουδίστρια δεν κρύβει το άγχος της για το ενδεχόμενο να ακυρωθούν όλα εκ νέου, αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν ομαλά με τον COVID-19.
«Εχουμε στο μυαλό μας το θέμα του κορονοϊού και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά -που δεν το εύχομαι- έχουμε πλάνο να το μεταφέρουμε αργότερα. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία και ο κόσμος όλος να είναι καλά», τονίζει. 
Η δημοφιλής καλλιτέχνις μίλησε στο «Secret» και για τα επαγγελματικά της, παίρνοντας θέση σε όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με το σενάριο παρουσίασης πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής από την ίδια και τον σύζυγό της.
«Πρόταση επίσημη δεν έχουμε δεχτεί. Θα ήθελα να κάνω πρωινό με τον σύζυγό μου, γιατί έχουμε τέλεια χημεία μεταξύ μας και μας αρέσει και η επαφή με τον κόσμο. 

Δεν το θεωρώ κάτι εύκολο. Είμαι διατεθειμένη να μάθω, να ακούσω ανθρώπους που έχουν πείρα και να εξελιχθώ», λέει
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Χατζίδου: Οι λεπτομέρειες του γάμου της και επιθυμία να κάνει τηλεόραση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8879133183880185180
item