Στη φόρα όλη η αλήθεια για την Πάολα - Το ύψος, τα κιλά και όσα δεν γνωρίζαμε Στη φόρα όλη η αλήθεια για την Πάολα - Το ύψος, τα κιλά και όσα δεν γνωρίζαμε | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στη φόρα όλη η αλήθεια για την Πάολα - Το ύψος, τα κιλά και όσα δεν γνωρίζαμε

Στη φόρα όλη η αλήθεια για την Πάολα -  Το ύψος, τα κιλά και όσα δεν γνωρίζαμε

Στη φόρα όλη η αλήθεια για την Πάολα. Ποιο το ύψος, ποια τα κιλά της και ποια τα πράγματα που δεν γνωρίζαμε. Η τραγουδίστρια είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες και κάθε της εμφάνιση ξεχωρίζει πραγματικά.
Η εκρηκτική και εξαιρετική λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιουνίου 1985 και ανήκει στον αστερισμό του Καρκίνου, ενώ έχει ύψος 1,62 και ζυγίζει 51 κιλά!

Ποιο το ύψος, ποια τα κιλά και ποια όσα δεν γνωρίζαμε για την Πάολα

Η Πάολα, ονομάζεται στην πραγματικότητα Παγώνα Καραμίτσιου Τσινικά!
Η αγάπη της για την μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και άρχισε να κυνηγάει το όνειρό της, να γίνει τραγουδίστρια, πριν λίγες ημέρες η τραγουδίστρια έβαλε φωτιά με το κορμί της και ένα κοντό σορτσάκι.

Mεγάλη επιρροή αποτέλεσαν για την Πάολα, οι γονείς της οι οποίοι τραγουδούσαν και οι δύο επαγγελματικά στη νεαρή τους ηλικία. ‘

Εχει έναν αδερφό, και παρότι είναι πολύ νέα και η ίδια έχει ήδη μια κόρη την Παολίνα, την οποία απέκτησε σε ηλικία 17 ετών, από τον Φώτη Ζογλοπίτη, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις!
Στις 8 Απριλίου 2003 γεννήθηκε η κόρη της, Παολίνα.
Αν και απέκτησε οικογένεια και παιδί, η Πάολα δεν εγκατέλειψε ούτε λεπτό το τραγούδι που πάντοτε αγαπούσε και κατάφερε να καταξιωθεί με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού.
‘Ετσι κι αλλιώς, δεν της λείπει τίποτε. Η εμφάνισή της κόβει την ανάσα στον ανδρικό πληθυσμό, και η γνήσια λαϊκή φωνή της ξεχωρίζει αισθητά. Όπου κι αν εμφανιστεί, πάντοτε καταφέρνει να στρέφει πάνω της όλα τα βλέμματα…
Η Πάολα, άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη. 

Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη. Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο "Γιαγιά και παππούς" το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία
Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο».Το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός. Από αυτόν τον δίσκο ιδιαίτερη δημοφιλία γνώρισαν τα τραγούδια: Γίνε Μαζί Μου Ένα, Φταις, Να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω, Ψεύτικα, 

Τι σε πιάνει. Στις 24 Απριλίου 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μετά Τα Μεσάνυχτα» o οποίος έγινε πλατινένιος μέσα σε τρεις μέρες. Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο 'Η Μόνη Αλήθεια' που περιείχε τα επιτυχημένα τραγούδια: Κράτα Με, Τελειωμένες Καταστάσεις, Μηδέν. Ιδίως το "Κράτα Με" ήταν η 10η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του 2013. 

Στις 17 Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Έχω Μια Ζωή", προπομπό του επόμενου δίσκου της "Κρύβω Αλητεία", που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτόν το δίσκο είναι τα εξής: Έχω Μια Ζωή, Αυτά Μου Είπε Ο Θεός, Πόσες Φορές, Κρύα Αγκαλιά.
epirusblog.gr
5 of 5
Στη φόρα όλη η αλήθεια για την Πάολα - Το ύψος, τα κιλά και όσα δεν γνωρίζαμε
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6495613628549451842
Σχόλια
item