Πακιστάν: Επίθεση με χειροβομβίδες και όπλα στο χρηματιστήριο - Δείτε βίντεο Πακιστάν: Επίθεση με χειροβομβίδες και όπλα στο χρηματιστήριο - Δείτε βίντεο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πακιστάν: Επίθεση με χειροβομβίδες και όπλα στο χρηματιστήριο - Δείτε βίντεο

Πακιστάν: Επίθεση με χειροβομβίδες και όπλα στο χρηματιστήριο - Δείτε βίντεο

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός, όταν τέσσερις ένοπλοι επιτέθηκαν στο Χρηματιστήριο του Καράτσι, την οικονομική πρωτεύουσα του Πακιστάν.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε αυτονομιστική οργάνωση της γειτονικής επαρχίας του Μπαλουτσιστάν.

"Τέσσερις φρουροί και ένας άμαχος σκοτώθηκαν", όπως και ένας αστυνομικός, "από τρομοκρατική επίθεση με χειροβομβίδες και όπλα" κατά του Χρηματιστηρίου του Καράτσι, αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

The terrorist attack on the Pakistan Stock Exchange was failed by the security forces in 30 minutes and all the terrorists were sent to hell.Every conspiracy of the enemy will be destroyed 😡 pic.twitter.com/Im9nT0syua
— Muhammad Maalik🇵🇰 (@Malik_khan143) June 29, 2020

Το ίδρυμα Έντχι, η βασική οργάνωση διασωστών στο Καράτσι, γνωστοποίησε από την πλευρά της ότι οι νεκροί ανέρχονται σε 7 και ότι υπάρχουν επίσης 7 τραυματίες, σύμφωνα με τον υπεύθυνό της Φάισαλ Έντχι.

Νεκροί είναι επίσης και οι τέσσερις δράστες της επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι ένοπλοι επιτέθηκαν με χειροβομβίδες και όπλα στο κτίριο αυτό, το οποίο βρίσκεται σε ζώνη υψίστης ασφαλείας και στεγάζει επίσης τα κεντρικά γραφεία πολλών ιδιωτικών τραπεζών, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Καράτσι Γουλάμ Νάμπι Μέμον.

"Οι τέσσερις επιτιθέμενοι σκοτώθηκαν, είχαν έρθει με ένα ασημί αυτοκίνητο Corolla", δήλωσε ο ίδιος στο Reuters.

Οι ένοπλοι έριξαν αρχικά μια χειροβομβίδα και στη συνέχεια άνοιξαν πυρ σε φυλάκιο της ασφάλειας έξω από το κτίριο. Οι τέσσερις δράστες σκοτώθηκαν όταν οι δυνάμεις ασφαλείας που είναι ανεπτυγμένες στην περιοχή απάντησαν στα πυρά τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Πακιστάν: Επίθεση με χειροβομβίδες και όπλα στο χρηματιστήριο - Δείτε βίντεο
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 3599278831561918161
Σχόλια
item