Ελένη Χατζίδου: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Ετεοκλή Παύλου - «Δεν ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η...» Ελένη Χατζίδου: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Ετεοκλή Παύλου - «Δεν ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η...» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Χατζίδου: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Ετεοκλή Παύλου - «Δεν ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η...»

Ελένη Χατζίδου: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Ετεοκλή Παύλου - «Δεν ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η...»
Η Ελένη Χατζίδου έκανε μια συγκινητική αποκάλυψη για τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου. Η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media που λένε πως εκμεταλλεύεται την αναπηρία του για να πάρει ψήφους στο Just the 2 of us.
Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία τους, την οποία συνόδευσε ένα μακροσκελές κείμενο. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να μοιραστεί τα συναισθήματα της.
Το κείμενο με την συγκινητική αποκάλυψη της Ελένη Ζατζίδου για τον Ετεοκλή Παύλου
Η Ελένη έγραψε: «Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας… Πέρα από ψηφοφορίες λοιπόν κ ερμηνείες,που φυσικά μας ενδιαφέρουν πολύ κ τα δυο αλλά πραγματικά το ταξίδι είναι υπέροχο κ είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει ακόμα κ ως εδώ,μας έχει στείλει μηνύματα πολύς κόσμος… «Σπουδαία στάση ζωής» «τυχερή που είσαι Ελένη» «από σήμερα βλέπω τα πράγματα με διαφορετική μάτια». 
Ακόμα και μια φίλη μου μου έστειλε «Ελένη όλα αυτά που είπε ο άντρας σου με βάλανε σε σκέψεις… από σήμερα θα είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος» Χαιρόμαστε πολύ, απίστευτα πολύ
Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψη
Είδαμε όμως και σχόλια αρνητικά… ναι πάντα υπάρχουν αυτά και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να πάψουν, ούτε θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε γνώμη σε κάποιους. 
Ακούσαμε τα εξής «εκμεταλλεύονται την αναπηρία του Ετεοκλή για ψήφους». «Κάνουν ριάλιτι» «θέλετε να σας λυπηθούμε;» Ένα θα πω πραγματικά με αγάπη: Ο Ετεοκλής δεν παίρνει επίδομα αναπηρίας… ο Ετεοκλής ΔΕΝ ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η επιτροπή που θα έπρεπε να του το δώσει και όταν ήρθε η ώρα να τους συναντήσει έβαλε τα καλά του και πήγε ενώ τον συμβούλευαν «μην πας έτσι, δείξε ότι πείνας, ότι υποφέρεις, για να μπορέσεις να το πάρεις!». 
«Έδωσα τέτοιο αγώνα για να σταθώ στα πόδια μου και θα σέρνομαι για να με λυπηθούν; Να μην το πάρω ποτέ!!!». Και φυσικά δεν το πήρε… Και έχω πολλές ιστορίες αξιοπρέπειας του άντρα μου-του ήρωα μου-του δασκάλου μου, Απλά ήθελα να δώσω ένα παράδειγμα… Απ’ όλη αυτή την ιστορία κρατήστε την τελευταία φράση του «όταν σας συμβαίνει κάτι άσχημο στη ζωή σας δώστε αγάπη και βοηθήστε ανθρώπους που ίσως να μην έχουν τη δύναμη να σταθούν μόνοι τους στα πόδια τους. 
Μόνο έτσι θα νιώσετε πλήρεις και ολοκληρωμένοι.» Κάθε μέρα προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος ακολουθώντας τη στάση ζωής του. Σ’ ευχαριστώ Ετεοκλή, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σκέφτονται έτσι και κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο».
Αφορμή για τα μηνύματα που δέχτηκε ήταν το προχθεσινό επεισόδιο του J2US, όταν ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε με τα πιο δυνατά λόγια για την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του. Ο ίδιος προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους, με την αγαπημένη του Ελένη Χατζίδου, να βρίσκεται στο πλευρό του βουρκωμένη για τα λόγια που είπε ο άντρας της.
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Χατζίδου: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Ετεοκλή Παύλου - «Δεν ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5205637670097994940
Σχόλια
item