Άρτα: Βράβευση σχολείων που συμμετείχαν στις Δράσεις Ανακύκλωσης Άρτα: Βράβευση σχολείων που συμμετείχαν στις Δράσεις Ανακύκλωσης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Βράβευση σχολείων που συμμετείχαν στις Δράσεις ΑνακύκλωσηςΆρτα: Βράβευση σχολείων που συμμετείχαν στις Δράσεις Ανακύκλωσης
Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00 στην πλατεία Αγ. Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των σχολείων του Δήμου Αρταίων για τη συμμετοχή τους στις Σχολικές δράσεις ανακύκλωσης.

Οι Σχολικές δράσεις υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας.

Συμμετείχαν 22 ομάδες μαθητών από 11 Δημοτικά και 2 Νηπιαγωγεία του Δήμου, όπου εξοικειώθηκαν με τα ανακυκλώσιμα υλικά και με έννοιες, όπως η επαναχρησιμοποίηση και η κυκλική οικονομία, ενώ οι μαθητές των Γυμνασίων δημιούργησαν βίντεο - animation, με θέμα «Τι ανακυκλώνω στον Μπλε κάδο».

Ενεργό ρόλο είχαν και οι γονείς-μέλη του Followgreen, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να στηρίξουν την προσπάθεια των μαθητών δηλώνοντας την προτίμησή τους στα έργα.

Τα πρώτα σχολεία θα επιβραβευτούν με χρηστικά δώρα για τις σχολικές τους μονάδες και δεντράκια για να φυτέψουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους. Επιπλέον, όλα τα σχολεία θα λάβουν επαίνους συμμετοχής για την προσπάθεια τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Βράβευση σχολείων που συμμετείχαν στις Δράσεις Ανακύκλωσης
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6698990771679941458
Σχόλια
item