Βίκυ Κάβουρα: Αποχώρησε από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» μετά την πρώτη ανάγνωση - Βίντεο Βίκυ Κάβουρα: Αποχώρησε από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» μετά την πρώτη ανάγνωση - Βίντεο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Κάβουρα: Αποχώρησε από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» μετά την πρώτη ανάγνωση - Βίντεο

Βίκυ Κάβουρα: Αποχώρησε από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» μετά την πρώτη ανάγνωση – Βίντεο | tlife.gr

Μετά την άρση των μέτρων για τον κορονοϊό οι πρώτες θεατρικές παραστάσεις έχουν ξεκινήσει πρόβες. Μία από αυτές είναι και «Το κλουβί με τις τρελές» σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή
Η Βίκυ Κάβουρα επρόκειτο να είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται δεν θα βρίσκεται στο cast.
Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των συντελεστών της παράστασης και μεταξύ εκείνων που έδωσαν το παρών ήταν και η Βίκυ Κάβουρα. 
Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί, όμως ζήτησε οι δηλώσεις της να παίξουν αφού υπογράψει το συμβόλαιό της με την παραγωγή. 
Ωστόσο, μετά την πρώτη ανάγνωση η Βίκυ Κάβουρα αποφάσισε να μην προχωρήσει τη συνεργασία και να αποχωρήσει από το θίασο.
Το πρωί της Πέμπτης, η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και εξήγησε τι συνέβη. 
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ζήτησε να μην παίξουν οι δηλώσεις της μέχρι να υπογράψει με την παραγωγή, αφού δεν γνώριζε ότι εκεί θα υπάρχουν δημοσιογράφοι. Η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα είναι στην παράσταση για προσωπικούς λόγους.
Δες το βίντεο:


Η Βίκυ Κάβουρα δεν θα βρίσκεται στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».
epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Κάβουρα: Αποχώρησε από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» μετά την πρώτη ανάγνωση - Βίντεο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2311379170100305219
Σχόλια
item