Μαρία Ηλιάκη: Ταξίδεψε στη Ζυρίχη ανήμερα των γενεθλίων της! Η ανάρτηση και το τρυφερό σχόλιο του συντρόφου της Μαρία Ηλιάκη: Ταξίδεψε στη Ζυρίχη ανήμερα των γενεθλίων της! Η ανάρτηση και το τρυφερό σχόλιο του συντρόφου της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Ηλιάκη: Ταξίδεψε στη Ζυρίχη ανήμερα των γενεθλίων της! Η ανάρτηση και το τρυφερό σχόλιο του συντρόφου της

Μαρία Ηλιάκη: Ταξίδεψε στη Ζυρίχη ανήμερα των γενεθλίων της! Η ανάρτηση και το τρυφερό σχόλιο του συντρόφου της | tlife.gr
Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για την Μαρία Ηλιάκη, καθώς πέρα από το γεγονός ότι έχει γενέθλια, θα συναντήσει ξανά  τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, ύστερα από τέσσερις μήνες. 
Η γνωστή παρουσιάστρια είχε επισκεφτεί τον αγαπημένο της για τελευταία φορά τον περασμένο Φεβρουάριο, αφού μετά ήρθε ο κορονοϊός και εγκλωβίστηκε στην Ελλάδα.
Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, η Μαρία Ηλιάκη μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό τη Ζυρίχη και λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από αυτό σχολιάζοντας: 
«Η Μαρία αισθάνεται χαρούμενη στην τοποθεσία Ζυρίχη! Σας ευχαριστώ για τις ευχές είστε φανταστικοί». Η παρουσιάστρια πρόκειται να περάσει τη σημερινή αλλά και τις επόμενες μέρες μαζί με τον καλό της, συνεπώς έχει κάθε λόγο να πετάει στα σύννεφα!
Την εν λόγω ανάρτηση δεν θα μπορούσε φυσικά να μην σχολιάσει ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης: «Καλωσόρισες γυναικάρα μου», ήταν τα λόγια του στα σχόλια της φωτογραφίας της Μαρίας Ηλιάκη.
Δες τη φωτογραφία:
Η Μαρία Ηλιάκη είναι ενθουσιασμένη που βρίσκεται στην Ζυρίχη!

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ηλιάκη: Ταξίδεψε στη Ζυρίχη ανήμερα των γενεθλίων της! Η ανάρτηση και το τρυφερό σχόλιο του συντρόφου της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3129911133127877045
Σχόλια
item