Πάμελα Άντερσον: Δεν φαντάζεστε τι έχει απογίνει το μαγιό από τον ρόλο της στο Baywatch

Πάμελα Άντερσον: Δεν φαντάζεστε τι έχει απογίνει το μαγιό από τον ρόλο της στο Baywatch
Δεν φαντάζεστε τι έχει απογίνει το κόκκινο μαγιό που φορούσε η Πάμελα Άντερσον στον ρόλο της στο Baywatch. Η ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε σε αυτό και αποκάλυψε αν το έχει ακόμα ή όχι.
H Πάμελα Άντερσον έχει μείνει στη μνήμη κάθε αρσενικού μέσα από τον ρόλο της ναυαγοσώστριας με το ολόσωμο κόκκινο μαγιό στην σειρά που μεσουρανούσε τα 90s το Baywatch.
Η ηθοποιός έδωσε αποκλειστική συνέντευξή πρόσφατα στο Fox News, και αποκάλυψε ότι εκείνο το χαρακτηριστικό ολόσωμο μαγιό όχι μόνο το έχει κρατήσει, αλλά εξακολουθεί να της κάνει.
«Το έχω φυλαγμένο στο επάνω συρτάρι μου. Ακόμα μου κάνει», είπε το πρώην sex symbol. «Το είχα φορέσει σε μια περίσταση για να κάνω πλάκα με τους φίλους μου», συμπλήρωσε η Πάμελα Άντερσον. 
Πρόσφατα η ηθοποιός χώρισε και από την σχέση που είχε.
 Πάμελα Άντερσον Baywatch

Ποια είναι η Πάμελα Άντερσον

Η Πάμελα Ντενίζ Άντερσον (αγγλικά: Pamela Denise Anderson‎, 1 Ιουλίου 1967) είναι Καναδή ηθοποιός, φωτομοντέλο, παραγωγός, συγγραφέας, ακτιβίστρια και πρώην παρουσιάστρια.
Είναι γνωστή για τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές Home Improvement, Baywatch και V.I.P.. Είχε επιλεγεί ως Playmate του μήνα για το περιοδικό Playboy τον Φεβρουάριο του 1990. Για μια περίοδο ήταν γνωστή ως Πάμελα Άντερσον Λη μετά τον γάμο της με τον Eλληνοαμερικανό μουσικό Τόμι Λη.
Η Πάμελα Άντερσον γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1967 στην πόλη Λέιντισμιθ (Ladysmith) της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά. Η μητέρα της Κάρολ Γκρόσκο ήταν σερβιτόρα και ο πατέρας της Μπάρι Άντερσον, θερμοϋδραυλικός. 

Ο προ-πάππους της, Juho Hyytiäinen, ήταν Φινλανδός, ο οποίος μετανάστευσε στις Η.Π.Α. το 1908, αλλάζοντας το επώνυμο του σε Άντερσον. Η Πάμελα Άντερσον έχει ρωσική καταγωγή από τη μεριά της μητέρας της.
epirusblog.gr
5 of 5
Πάμελα Άντερσον: Δεν φαντάζεστε τι έχει απογίνει το μαγιό από τον ρόλο της στο Baywatch
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1245675369879520611
item