Εκτός Alpha μετά από 7 χρόνια συνεργασίας η Βάσω Λασκαράκη! Εκτός Alpha μετά από 7 χρόνια συνεργασίας η Βάσω Λασκαράκη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εκτός Alpha μετά από 7 χρόνια συνεργασίας η Βάσω Λασκαράκη!

Εκτός Alpha μετά από 7 χρόνια συνεργασίας η Βάσω Λασκαράκη! | tlife.gr
Τι κι αν το όνομά της είχε ακουστεί για παρουσίαση εκπομπής, τι κι αν γράφτηκαν πολλά για νέα projects και συμφωνίες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Βάσω Λασκαράκη θα μείνει εκτός Alpha μετά από 7 χρόνια συνεργασίας.
Όπως φαίνεται, η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστούσε επί σειρά ετών σε σίριαλ του σταθμού, την επόμενη σεζόν θα βρεθεί εκτός καναλιού αφού και τα σχέδια για να αναλάβει δική της εκπομπή ναυάγησαν.
Σύμφωνα με όσα είπε «Στη φωλιά των Κου Κου» ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Βάσω Λασκαράκη μένει εκτός Alpha μετά από 7 χρόνια. 
Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα παρουσίαζε δεν θα γίνει, αλλά ωστόσο, δεν θα την δούμε την επόμενη σεζόν ούτε σε κάποιο σίριαλ του καναλιού.
Η Βάσω Λασκαράκη είχε βολιδοσκοπηθεί για την παρουσίαση εκπομπής και από τον ΣΚΑΪ. Ενδεχομένως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος συζητήσεων μεταξύ της ηθοποιού και του σταθμού.
epirusblog.gr
5 of 5
Εκτός Alpha μετά από 7 χρόνια συνεργασίας η Βάσω Λασκαράκη!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 877384670981169155
Σχόλια
item