Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά για το σκάφος και το ομαδικό act στο J2US - «Κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά για το σκάφος και το ομαδικό act στο J2US - «Κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά για το σκάφος και το ομαδικό act στο J2US - «Κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια»


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά για το σκάφος και το ομαδικό act στο J2US – «Κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια» | tlife.gr


Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα ΚΑΠΑ Studios, το βράδυ της Τρίτης, αμέσως μετά την εγγραφή του 9ου επεισοδίου του «J2US» .
Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε με έντονο ύφος για όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με την απουσία της από το ομαδικό act των γυναικών το περασμένο Σάββατο.
«Την Δευτέρα ήμουν κανονικά στην πρόβα και υπάρχουν εδώ και οι άνθρωποι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Μπέρδεψε λίγο την ιστορία για το φουσκωτό και το πόδι ο Νίκος Κοκλώνης. 
Το φουσκωτό προηγούνταν του ποδιού. Σίγουρα ήθελε να είμαι εντάξει για το act μου, για τη βασική μου εμφάνιση και επειδή σκέφτηκαν ότι χτύπησα το πόδι δεν με συμπεριέλαβαν στο ομαδικό. Οπότε όταν ήρθα στο πλατό δεν ήξεραν τι να κάνω, οπότε κι εγώ δεν έκανα τίποτα…»
«Παρόλα αυτά κάποιοι έχουν ξεπεράσει το όρια και καλό είναι να μπαίνει μια τελεία σε αυτό. Γιατί και εγώ έχω κουραστεί σε αυτή την εκπομπή να κάνω τον πυροσβέστη. 
Είμαι επαγγελματίας και, επειδή το είπα και την προηγούμενη φορά και κόπηκε στο μοντάζ, αντιμετωπίζω ότι κάνω με πολλή μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και κάτι τέτοιο εμπεριέχει διάφορους χλευασμούς, όσον αφορά τις υποχρεώσεις μου, είναι άσχημο να υπονοούν κάτι άλλο… 
Στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είμαι πάντοτε συνεπής και ο Νίκος Κοκλώνης μου ζήτησε συγγνώμη κατ’ ιδίαν… » .
Δες το βίντεο που ακολουθεί:
epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά για το σκάφος και το ομαδικό act στο J2US - «Κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 675749580717453989
Σχόλια
item