Πρέβεζα: Ικανοποιημένος από το επίπεδο λειτουργίας των νοσηλευτικών μονάδων της Θεσπρωτίας ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Πρέβεζα: Ικανοποιημένος από το επίπεδο λειτουργίας των νοσηλευτικών μονάδων της Θεσπρωτίας ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ικανοποιημένος από το επίπεδο λειτουργίας των νοσηλευτικών μονάδων της Θεσπρωτίας ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Πρέβεζα: Ικανοποιημένος από το επίπεδο λειτουργίας των νοσηλευτικών μονάδων της Θεσπρωτίας ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Περιοδεία στην Θεσπρωτία πραγματοποίηση ο Γιάννης Καρβέλης
Ικανοποιημένος από το εξαιρετικό επίπεδο λειτουργίας των νοσηλευτικών μονάδων της Θεσπρωτίας έμεινε ο Διοικητής της 6 ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, μετά την περιοδεία που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στον νομό.
Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα, ο κ. Καρβέλης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και να επιθεωρήσει τις μονάδες Υγείας της περιοχής, όπου διαπίστωσε την πρόοδο των τελευταίων μηνών, μετά την πρόσληψη προσωπικού.
Η πρώτη στάση έγινε στην Παραμυθιά, όπου στο Κέντρο Υγείας, τον υποδέχθηκε το προσωπικό με τον Δήμαρχο Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη. Ενώ, στη συνέχεια, ο κ. Καρβέλης μετέβη στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου και είχε συζήτηση με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Ελευθερίου.
Στο πλαίσιο των επαφών για την Υγεία, ο κ. Καρβέλης επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη, όπου και συζήτησαν για τα ζητήματα και τις ανάγκες της περιοχής.
Επόμενη στάση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ ήταν στο Κέντρο Υγείας Φιλιατών. Εκεί ο δήμαρχος Σπύρος Παππάς τον υποδέχθηκε ένθερμα μαζί με το προσωπικό της νοσηλευτικής μονάδας.
Τελευταίος σταθμός στην περιοδεία του κ. Καρβέλη στη Θεσπρωτία ήταν το Κέντρο Υγείας και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τα όσα συνάντησε.
Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας στην Θεσπρωτία ο κ. Καρβέλης δήλωσε:
«Επισκεφθήκαμε τις περιοχές της Θεσπρωτίας και διαπίστωσα το εξαιρετικό επίπεδο που λειτουργούν οι νοσηλευτικές μονάδες, όπως και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ηγουμενίτσας.
Το προηγούμενο διάστημα, ενισχύθηκε το Κέντρο Υγείας Φιλιατών με νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, αλλά και πέντε γιατρούς. Ενώ, επιπλέον, εκκρεμούν να καλυφθούν 20 επιπλέον θέσεις προσωπικού.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ενισχυθεί με προσωπικό και η Ηγουμενίτσα αλλά και η Παραμυθιά. Ενώ το επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν δύο θέσεις γενικών ιατρών για το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς και μία για αυτό του Μαργαριταρίου».
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ικανοποιημένος από το επίπεδο λειτουργίας των νοσηλευτικών μονάδων της Θεσπρωτίας ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4670665711854543715
Σχόλια
item