Θεσπρωτία: Τι θα ανοίξει και τι δεν θα ανοίξει στη Θεσπρωτία από τις 6 Ιουνίου και μετά... Θεσπρωτία: Τι θα ανοίξει και τι δεν θα ανοίξει στη Θεσπρωτία από τις 6 Ιουνίου και μετά... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Τι θα ανοίξει και τι δεν θα ανοίξει στη Θεσπρωτία από τις 6 Ιουνίου και μετά...

Θεσπρωτία: Τι θα ανοίξει και τι δεν θα ανοίξει στη Θεσπρωτία από τις 6 Ιουνίου και μετά...
Από τις  6 Ιουνίου και στη Θεσπρωτία ανοίγει η εστίαση σε εσωτερικούς χώρους με συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγειονομικής ασφάλειας, όπως επίσης και η εστίαση στα ξενοδοχεία.
Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν μεταξύ άλλων τα εποχικά ξενοδοχεία, οι εγκαταστάσεις γυμναστικής και οι δραστηριότητες μουσείων.
Δεν θα ανοίξουν οι σχολικές καντίνες και τα ΚΑΠΗ.
Ειδικότερα ως προς τις υπηρεσίες, που παρέχονται στη Θεσπρωτία, από το Σάββατο 6 Ιουνίου επιτρέπεται: Η λειτουργία της εστίασης σε εσωτερικούς χώρους λειτουργία των εστιατορίων στα ξενοδοχεία. 
Η παροχή γευμάτων και ποτών από κυλικείο. 
Η παροχή γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από αναψυκτήριο. Οι υποστηρικτικές δραστηριότητες για τις τέχνες του θεάματος.
Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, επαναλειτουργούν τα καταλύματα διακοπών και άλλα καταλύματα σύντομης διαμονής και εποχικής λειτουργίας.
 Ακόμη επιτρέπονται: Οι υπηρεσίες επαγγελματικής αποκατάστασης για άτομα με αναπηρίες. Οι υπηρεσίες επίσκεψης και παροχής υποστήριξης για άτομα με αναπηρίες. Οι δραστηριότητες μουσείων. 
Η λειτουργία ιστορικών χώρων και κτιρίων και παρόμοιων πόλων έλξης επισκεπτών. Οι εγκαταστάσεις γυμναστικής. 
Οι δραστηριότητες πάρκων αναψυχής και άλλων θεματικών πάρκων. Οι δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Οι υπηρεσίες σωματικής ευεξίας. Οι υπηρεσίες εκμετάλλευσης λουτρών. 
Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου επαναλειτουργούν οι χώροι κατασκήνωσης που φιλοξενούν παιδιά.
Την Τετάρτη 1 Ιουλίου επανεκκινούν οι δραστηριότητες με αντικείμενο την οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων, την πραγματοποίηση οποιασδήποτε παράστασης με παρουσία κοινού δηλαδή συναυλίας και καλλιτεχνικής εκδήλωσης, καθώς και τις υπηρεσίες πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Τι θα ανοίξει και τι δεν θα ανοίξει στη Θεσπρωτία από τις 6 Ιουνίου και μετά...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3843347381508134760
Σχόλια
item