Γιάννενα: 6.000 τσάντες ανακύκλωσης σε μαθητές των Ιωαννίνων Γιάννενα: 6.000 τσάντες ανακύκλωσης σε μαθητές των Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: 6.000 τσάντες ανακύκλωσης σε μαθητές των Ιωαννίνων

                      Γιάννενα: 6.000 τσάντες ανακύκλωσης σε μαθητές των Ιωαννίνων

Έξι χιλιάδες ειδικές τσάντες για ανακυκλώσιμα προϊόντα διανεμήθηκαν σε μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Οι τσάντες αποτελούν προσφορά της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης για τα 23 σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών που πήραν μέρος στον διαγωνισμό.

Ήδη με τον συντονισμό του αντιδημάρχου Γιάννη Αϊβατίδη και του αντιπροέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστου Στογιάννου διανεμήθηκαν στις σχολικές μονάδες.


Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, όπως έκανε γνωστό στο Δήμο, θα διαθέσει το αμέσως επόμενο διάστημα πενήντα μπλε κάδους και σταδιακά θα προσθέσει άλλους εκατό.


Ο Δήμος Ιωαννιτών για μία ακόμη φορά, με ανακοίνωσή του, απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν έμπρακτα τις δράσεις ανακύκλωσης. 


Ευχαριστεί επίσης την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Ιωαννίνων για την άψογη συνεργασία που υπήρξε στην υλοποίηση προγραμμάτων ανακύκλωσης με πρωταγωνιστές τους μαθητές.
epirusblog.gr
5 of 5
                      
Γιάννενα: 6.000 τσάντες ανακύκλωσης σε μαθητές των Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
                      
Ιωάννινα 633474942432442633
Σχόλια
item