Συνωστισμός για την επιστρεπτέα προκαταβολή -Πάνω από 43.000 οι οριστικοποιημένες αιτήσεις Συνωστισμός για την επιστρεπτέα προκαταβολή -Πάνω από 43.000 οι οριστικοποιημένες αιτήσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συνωστισμός για την επιστρεπτέα προκαταβολή -Πάνω από 43.000 οι οριστικοποιημένες αιτήσεις

Συνωστισμός για την επιστρεπτέα προκαταβολή -Πάνω από 43.000 οι οριστικοποιημένες αιτήσεις

Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις για πολύ μεγαλύτερη εκδήλωση ενδιαφέροντος στη β’ φάση της επιστρεπτέας προκαταβολής, καθώς τα στοιχεία από το Taxis δείχνουν 43.138 οριστικοποιημένες αιτήσεις.

Με βάση τους υπολογισμούς στο ΓΛΚ, οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 100.000, καθώς αυτήν τη φορά έχουν δικαίωμα δανείων και οι ατομικές επιχειρήσεις. 

Επιπλέον, το γεγονός ότι λαμβάνεται υπόψιν ο τζίρος Απριλίου- Μαΐου, σημαίνει ότι διευρύνεται ο κύκλος των πληττόμενων επιχειρήσεων που μπορούν να έχουν πρόσβαση στα 14, δισ ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι αιτήσεις για την επιστρεπτέα προκαταβολή μπορούν να υποβληθούν ως τις 22 του μήνα, με τις εκταμιεύσεις να υπολογίζονται στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι οριστικές αιτήσεις για τη δήλωση των εσόδων των επιχειρήσεων, οι οποίες αγγίζουν τις 53.000. Οι σχετικές δηλώσεις είναι προαπαιτούμενο τόσο για την επιστρεπτέα προκαταβολή όσο και για την ένταξη στο πρόγραμμα “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ”.

Τα στοιχεία εσόδων και εξόδων στην εφαρμογή «Τα Έσοδά μου», συμπληρώνονται κατ’ αρχάς με βάση τις δηλώσεις που έχει υποβάλει η επιχείρηση. 

Στην περίπτωση που για τις σχετικές περιόδους η επιχείρηση δεν έχει υποβάλει δηλώσεις, λόγω μη παρόδου της σχετικής προθεσμίας, τα σχετικά στοιχεία συμπληρώνονται από την επιχείρηση στην εν λόγω εφαρμογή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα στοιχεία που δηλώνονται από τις επιχειρήσεις στην εφαρμογή «Τα Έσοδά μου» της πλατφόρμας myBusinessSupport δεν δύνανται να τροποποιούνται από την επιχείρηση μετά την οριστικοποίησή τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Συνωστισμός για την επιστρεπτέα προκαταβολή -Πάνω από 43.000 οι οριστικοποιημένες αιτήσεις
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2629840368478444273
Σχόλια
item