Γιάννενα: Ξεκίνησε η αναβάθμιση 25 παιδικών χαρών στον δήμο Ιωαννιτών Γιάννενα: Ξεκίνησε η αναβάθμιση 25 παιδικών χαρών στον δήμο Ιωαννιτών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ξεκίνησε η αναβάθμιση 25 παιδικών χαρών στον δήμο Ιωαννιτών

Γιάννενα: Ξεκίνησε η αναβάθμιση 25 παιδικών χαρών στον δήμο Ιωαννιτών

Ξεκίνησε από τον δήμο Ιωαννιτών η αναβάθμιση και η ανάπλαση 25 παιδικών χαρών. Πρόκειται για παρέμβαση που είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή μέσω του προγράμματος Φιλόδημος και ιδίων πόρων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στις 400.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 281.000 ευρώ προέρχονται από τον «Φιλόδημο» και οι 119.000 ευρώ από πόρους του δήμου. 

Παράλληλα με την τοποθέτηση του νέου εξοπλισμού, από το εργοτάξιο του δήμου γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες για τη λειτουργικότητα των παιδικών χαρών, που δεν είχαν προβλεφθεί στην αρχική παρέμβαση.

«Σκοπός μας είναι να ολοκληρώσουμε το έργο με γρήγορους ρυθμούς και να παραδώσουμε ασφαλείς στα παιδιά και τις οικογένειές τους 25 παιδικές χαρές. 


Οφείλουμε, ωστόσο, να τονίσουμε ότι απαιτείται φροντίδα από όλους ώστε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, να αποφευχθούν καταστροφές και βανδαλισμοί που σημειώνονται συχνά και ειδικά τις νυχτερινές ώρες», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς.

Οι 25 παιδικές χαρές που αλλάζουν όψη είναι: Ηρώων Επανάστασης, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Εργατικές Κατοικίες Πανοράματος, Καρδαμιτσίων, Βοτανικού, Βογιάννου, Δεξαμενής, Νέας Ζωής, Ανατολής και στις κοινότητες Περιβλέπτου, Κουτσελιού, Κοσμηράς, Βασιλικής, Κρανούλας, Λιγκιάδων, Ηλιόκαλης, Χαροκοπίου, Κόντσικας, Ασβεστοχωρίου, Δαφνούλας, Μπιζανίου, Γορίτσας και Νήσου.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ξεκίνησε η αναβάθμιση 25 παιδικών χαρών στον δήμο Ιωαννιτών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9143895406456946545
Σχόλια
item