Οι προβλέψεις του Νίκολα Τέσλα για το “σήμερα” ήδη από το 1926 Οι προβλέψεις του Νίκολα Τέσλα για το “σήμερα” ήδη από το 1926 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι προβλέψεις του Νίκολα Τέσλα για το “σήμερα” ήδη από το 1926

Οι προβλέψεις του Νίκολα Τέσλα για το “σήμερα” ήδη από το 1926
Σε συνέντευξη του που δημοσιεύτηκε το 1926 στο αμερικανικό περιοδικό Collier’s, ο Νίκολα Τέσλα που βρισκόταν τότε προς το τέλος της καριέρας του, είχε κάνει εξαιρετικά διορατικές προβλέψεις για το μέλλον.
Είχε μιλήσει για πτήσεις ηλεκτρικών αεροπλάνων από τη Νέα Υόρκη στην Ευρώπη μέσα σε λίγες ώρες, για συχνότερους σεισμούς και για αυξομειώσεις της θερμοκρασίας. 
Προέβλεψε, ακόμα, ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να επικοινωνούν ασύρματα ο ένας με τον άλλο, σε πολύ μεγάλες αποστάσεις, χρησιμοποιώντας συσκευές που χωρούν στην τσέπη τους.
«Όταν η ασύρματη τεχνολογία εφαρμοστεί τέλεια, όλη η γη θα μετατραπεί σ’ έναν τεράστιο εγκέφαλο, αυτό που είναι δηλαδή πραγματικά, με όλα τα πράγματα να είναι απλώς κομμάτια ενός πραγματικού και ρυθμικού όλου. 
Θα μπορούμε να επικοινωνούμε ο ένας με τον άλλον στιγμιαία, ανεξαρτήτου απόστασης. 
Όχι μόνο αυτό, αλλά μέσα από την τηλεόραση και την τηλεφωνία, θα μπορούμε να βλέπουμε και να ακούμε τον άλλον, σαν να τον έχουμε μπροστά μας ακόμα κι αν έχουμε χιλιάδες μίλια ανάμεσά μας», είχε πει στη συνέντευξή του μεταξύ άλλων ο Νίκολα Τέσλα, σύμφωνα με το sansimera.gr
Mgid
epirusblog.gr
5 of 5
Οι προβλέψεις του Νίκολα Τέσλα για το “σήμερα” ήδη από το 1926
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3315183356502756913
Σχόλια
item