Αφροδίτη Λιάντου: Η αγάπη της για το τραγούδι και η σχέση με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια [video] Αφροδίτη Λιάντου: Η αγάπη της για το τραγούδι και η σχέση με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αφροδίτη Λιάντου: Η αγάπη της για το τραγούδι και η σχέση με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια [video]

Αφροδίτη Λιάντου: Η αγάπη της για το τραγούδι και η σχέση με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια [video] | tlife.gr

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» και στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου για τις σπουδές της στην Αγγλία, την ενασχόλησή της με το τραγούδι και τη σχέση της με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια.
«Τελείωσα πρόσφατα τις σπουδές μου, σπούδασα Professional Musicianship, ουσιαστικά μουσική, ηχοληψία, διδασκαλία… Τελείωσα πριν από ένα μήνα και τώρα βρίσκομαι Ελλάδα», ανέφερε αρχικά η όμορφη Αφροδίτη. 
Αν και οι δύο γονείς της είναι ηθοποιοί, εκείνη γνώριζε από πολύ μικρή το δρόμο που θέλει να ακολουθήσει, μιας και συμμετείχε σε χορωδίες, ήταν στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και άρχισε σιγά σιγά να δίνει εξετάσεις για διάφορα διπλώματα.
Οι γονείς της, Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος προτιμούσαν να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη φυσική, αφού ήταν πολύ καλή στο σχολείο, ωστόσο τη στήριξαν και τη στηρίζουν στην απόφασή της να ασχοληθεί με τη μουσική. 
Η μητέρα της είναι η έμπνευσή της και εκτός από την ομοιότητα που έχουν εξωτερικά, οι δύο γυναίκες μοιάζουν και στο χαρακτήρα, αφού είναι τελειομανείς και πεισματάρες, όπως παραδέχεται η 21χρονη Αφροδίτη.
Δες το βίντεο με όλα όσα είπε η Αφροδίτη Λιάντοy.

Πριν λίγες ημέρες η Αφροδίτη Λιάντου κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «This is love».

epirusblog.gr
5 of 5
Αφροδίτη Λιάντου: Η αγάπη της για το τραγούδι και η σχέση με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2764108581723098940
Σχόλια
item