Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση! Video Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση! Video | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση! Video

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση! Video | tlife.gr

Το μεσημέρι της ονομαστικής της εορτής, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να δώσει τέλος σε όλα τα σενάρια για το επαγγελματικό της μέλλον, σενάρια που συζητιούνται για περισσότερο από 1 χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha και πως του χρόνου δεν θα βρίσκεται σε κάποιο κανάλι. 
Το πρωί της Παρασκευής, όπως ήταν επόμενο η ανακοίνωση της αυτή σχολιάστηκε από το Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να μιλάει για την αποχώρηση της Ελένης από το τηλεοπτικό τοπίο.
«Πολλοί έβγαιναν με σιγουριά να προβλέψουν το τηλεοπτικό της μέλλον… Προφανώς για να μπαίνει στη διαδικασία να λέει ότι μέχρι και του χρόνου έχω κανονίσει τη ζωή μου, δεν έχω μιλήσει με άλλα κανάλια. Είδα στα μάτια και τον τρόπο που μίλησε ότι έχει την ανάγκη να ζήσει λίγο διαφορετικά. 
Είναι σε μια ηλικία και έχει μια οικονομική ευχέρεια, χάρη αυτής της δουλειάς, που της το επιτρέπουν. Νιώθω ότι είναι μια γυναίκα που θέλει να είναι αυτή που θα ορίσει το τηλεοπτικό της μέλλον και πότε θα φύγει. 
Δεν θα την εξαναγκάσει κάποιο κανάλι. Θέλει να είναι εκείνη που θα ορίσει τη στιγμή της αποχώρησής της.
Εγώ θα πω για μία ακόμη φορά ότι η γυναίκα παραδίδει μαθήματα διαχείρισης εικόνας. Είναι εκείνη που γράφει το σενάριο της ζωής της. Ξέρει τι θέλει, πώς να το διεκδικεί και πώς να το παίρνει. Μπράβο της. 
Είναι από τις λίγες σταρ της τηλεόρασης που δεν τις έδιωξε ούτε το σύστημα, ούτε ο κόσμος, ούτε η ηλικία. Είναι μια γυναίκα που αποφασίζει να αποχωρήσει ενώ είναι ακόμα στην κορυφή» σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση! Video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6098390708998820245
Σχόλια
item