Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! Video Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! Video | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! Video

Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! Video | tlife.gr

Η Μαρία Κορινθίου πέρασε μια υπέροχη καραντίνα παρέα με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, την κόρη τους Ισμήνη και τα κατοικίδιά τους. 
Ωστόσο, λίγο πριν την πανδημία, η αγαπημένη ηθοποιός έπαθε κρίση υπερκόπωσης, η οποία την οδήγησε σε βρογχοπνευμονία, με συνέπεια να μην μπορέσει να εμφανιστεί στη θεατρική παράσταση Τζόρνταν, όπου πρωταγωνιστούσε.
Για το πρόβλημα υγείας της αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε, μίλησε σήμερα η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και την Έλενα Κώνστα: «Η καραντίνα για μένα ήταν σαν δώρο Θεού. 
Είχα ανάγκη να περιποιηθώ το παιδί μου και τον άντρα μου… Έπαθα κρίση υπερκόπωσης και βρογχοπνευμονία. Και μάλιστα αναγκαστήκαμε μία μέρα να ακυρώσουμε την παράσταση. Όταν σηκώθηκα είχα μια απίστευτη ημικρανία. 
Έτρεχαν τα μάτια μου, η μύτη μου. Είχα μια πίεση, δε μπορούσα να μιλήσω. Σαν να έχεις πάθει εγκεφαλικό. Δε μπορείς να μιλήσεις. Έχουν υπάρξει και στιγμές που είχα 40 πυρετό και έχω κάνει παράσταση.
Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα ήταν όταν έχασα τη γιαγιά μου. Και μάλιστα έκανα και κωμωδία τότε. Έχασα τη γιαγιά μου και παρόλα αυτά έπαιζα».
Δες το βίντεο:
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! Video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8731732559887560438
Σχόλια
item