Χριστίνα Μπόμπα: Μπήκε στην κουζίνα και άρχισε τις γλυκές αλχημείες! [video] Χριστίνα Μπόμπα: Μπήκε στην κουζίνα και άρχισε τις γλυκές αλχημείες! [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Μπήκε στην κουζίνα και άρχισε τις γλυκές αλχημείες! [video]

Χριστίνα Μπόμπα: Μπήκε στην κουζίνα και άρχισε τις γλυκές αλχημείες! [video] | tlife.gr

Μετά την καραντίνα η νέα πραγματικότητα και η επιστροφή στην καθημερινότητα της έχει αρχίσει να γίνεται με εντατικούς ρυθμούς τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 
Ο λόγος για την Χριστίνα Μπόμπα που μετά την περιπέτεια υγείας με τον κορονοϊό που πέρασε η ίδια και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης έχει δει τη ζωή πιο χαλαρά και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.
Η κούκλα σύζυγος του γνωστού παρουσιαστής μάλιστα, μπορεί να έχει ένα φορτωμένο με επαγγελματικές υποχρεώσεις πρόγραμμα, δεν σταματά να εκπλήσσει όμως τον καλό της με τις λιχουδιές που ετοιμάζει. 
Η γυμναστική και η σωστή διατροφή, άλλωστε, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του ζευγαριού.
Επειδή, όμως, η Χριστίνα δεν θέλει να τρώει μόνο υγιεινά, αλλά και γευστικά… Και επειδή, όπως είπε και η ίδια είναι γλυκατζού, μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε σπιτική μαρμελάδα φράουλα με τη συνταγή της γιαγιάς της!


«Μαρμελάδα φράουλα με μέλι (χωρίς ζάχαρη). Σας έχω την τέλεια υγιεινή και θρεπτική συνταγή! Γιατί και οι γλυκαντζήδες έχουν ψυχή!», έγραψε με χιούμορ στο Instagram της!
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Μπήκε στην κουζίνα και άρχισε τις γλυκές αλχημείες! [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6200935067627868300
Σχόλια
item