Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Pool party με φίλους και άκρως καλοκαιρινή διάθεση - Φωτογραφίες

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Pool party με φίλους και άκρως καλοκαιρινή διάθεση – Φωτογραφίες | tlife.gr
Τι και αν η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού απέχει λίγες ημέρες, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εκμεταλλευτεί τον θερμό καιρό και έχουν ξεκινήσει ήδη τα μπάνια τους.
Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μπορεί να μην έχει ταξιδέψει ακόμα στο αγαπημένο της νησί, τη Ρόδο, όμως έχει υποδεχθεί το καλοκαίρι κάνοντας εξορμήσεις στη θάλασσα ή βουτιές στην πισίνα.
Αυτή τη φορά, η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις πρόβες της για το «Just the 2 of us» και απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό μαζί με τους φίλους της δίπλα στη πισίνα. 
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε το μαγιό της και έδωσε το παρών στο πιο ξεχωριστό pool party! Από το πλευρό της, βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει και η μεγάλη της αδυναμία που δεν είναι άλλη από την σκυλίτσα της.
Η μεγάλη παρέα χαλάρωσε στον κήπο απολαμβάνοντας το κοκτέιλ της ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τις βουτιές της στην πισίνα. 
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ως λάτρης του Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα από το πάρτι τους δείχνοντάς μας τα καμώματά τους. 
Η ίδια ξεκουράστηκε, φόρτισε τις μπαταρίες της και είναι πανέτοιμη να επιστρέψει στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς της.
Δες φωτογραφίες:
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα της!
epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Pool party με φίλους και άκρως καλοκαιρινή διάθεση - Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1899370494788848522
item