Μαρίνα Βερνίκου: Βόλτα με το σκάφος στη θάλασσα μαζί με τις κολλητές της! [pics,vid] Μαρίνα Βερνίκου: Βόλτα με το σκάφος στη θάλασσα μαζί με τις κολλητές της! [pics,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρίνα Βερνίκου: Βόλτα με το σκάφος στη θάλασσα μαζί με τις κολλητές της! [pics,vid]

Μαρίνα Βερνίκου: Βόλτα με το σκάφος στη θάλασσα μαζί με τις κολλητές της! [pics,vid] | tlife.gr
Η Μαρίνα Βερνίκου πέρασε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο πριν μερικούς μήνες, όταν ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης και τα δύο από τα τρία της παιδιά νόσησαν από τον Covid-19. 
Η καταξιωμένη φωτογράφος είχε μιλήσει για αυτή την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε η οικογένειά της στην Ελεονώρα Μελέτη, αποκαλύπτοντας πως ήταν από τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.
Πλέον όμως όλα έχουν περάσει και τα μέλη της οικογένειας της είναι απόλυτα υγιή! Η Μαρίνα Βερνίκου μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους προχωρούν τη ζωή τους με ενθουσιασμό, αισιοδοξία και προσέχοντας πάνω απ’ όλα την υγεία τους. 
Το πρωί της Τετάρτης, μάλιστα, η γοητευτική φωτογράφος αποφάσισε να κάνει μια μονοήμερη μαζί με τις κολλητές της, μετά από δύο μήνες εγκλεισμού στο σπίτι, με σκοπό να διασκεδάσει και να γεμίσει μπαταρίες.
Η Μαρίνα Βερνίκου μαζί με τις φίλες της μπήκαν στο σκάφος, φορώντας τα μαγιό τους και απόλαυσαν βόλτες στη θάλασσα κάτω από τον καυτό ήλιο της Ελλάδας!
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρίνα Βερνίκου: Βόλτα με το σκάφος στη θάλασσα μαζί με τις κολλητές της! [pics,vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5436761560549183217
Σχόλια
item