Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Έχουν επέτειο γάμου! [pics] Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Έχουν επέτειο γάμου! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Έχουν επέτειο γάμου! [pics]

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Έχουν επέτειο γάμου! [pics] | tlife.gr
Μία ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για την ηθοποιό Έλενα Ασημακοπούλου και τον Μπρούνο Τσιρίλο, καθώς γιορτάζουν δύο χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου. 
Ήταν 19 Μαΐου του 2018, όταν παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, σε ένα μυστήριο που θύμιζε παραμύθι, με παρανυφάκι την 8,5 ετών κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια, στο Άλσος Νυμφών στις Αφίδνες. 
Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου – επτά χρόνια μετά τον πολιτικό του γάμο – και μοιράστηκε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής του, παρουσία της οικογένειας και των στενών του φίλων και συναδέλφων.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ένας ιδιαίτερα ρομαντικός άντρας, δεν θα μπορούσε να μη θυμηθεί τη σημερινή ξεχωριστή ημέρα! 
Ο σύζυγος της Έλενας Ασημακοπούλου της χάρισε μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα, για να της δείξει πόσο ερωτευμένος είναι ακόμα μαζί της.
«Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου» έγραψε ο Μπρούνο Τσιρίλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Έχουν επέτειο γάμου! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2240513388088879034
Σχόλια
item