Μακρυπούλια - Ρέβη - Σαμαρά: Συνάντηση μετά από καιρό για τις τρεις φίλες! [pics] Μακρυπούλια - Ρέβη - Σαμαρά: Συνάντηση μετά από καιρό για τις τρεις φίλες! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μακρυπούλια - Ρέβη - Σαμαρά: Συνάντηση μετά από καιρό για τις τρεις φίλες! [pics]

Μακρυπούλια – Ρέβη – Σαμαρά: Συνάντηση μετά από καιρό για τις τρεις φίλες! [pics] | tlife.gr
Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα μέσα στην καραντίνα ήταν το γεγονός ότι έπρεπε να παραμένουμε μακριά από τους φίλους μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 
Όλοι γνωρίζαμε καλά πως η υγεία μας ήταν και είναι σημαντικότερη και έτσι κάναμε λίγη υπομονή για να δούμε ξανά όσους μας έλειψαν! 
Το βράδυ της Πέμπτης και με αφορμή την ονομαστική εορτή του προέδρου της Τεχνόπολης, Κωνσταντίνου Δέδε, τρεις κολλητές έκαναν reunion!
Ο λόγος για την Ζέτα Μακρυπούλια, την Ρούλα Ρέβη και την Ευγενία Σαμαρά, οι οποίες διατηρούν στενή φιλία τα τελευταία χρόνια και λόγω καραντίνας είχαν καιρό να βρεθούν μαζί και οι τρεις! 
Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, η φωτογράφος και η ταλαντούχα ηθοποιός ενθουσιάστηκαν που πέρασαν το βράδυ μαζί και δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν απολαυστικά στιγμιότυπα στα Instagram Stories τους.
Δες φωτογραφίες:

epirusblog.gr
5 of 5
Μακρυπούλια - Ρέβη - Σαμαρά: Συνάντηση μετά από καιρό για τις τρεις φίλες! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9210314133011964125
Σχόλια
item