Κατερίνα Καινούργιου: Η γυμναστική, η βραδινή ατασθαλία και το δώρο που της έφτιαξε τη μέρα [pics]

Κατερίνα Καινούργιου: Η γυμναστική, η βραδινή ατασθαλία και το δώρο που της έφτιαξε τη μέρα [pics] | tlife.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου καθημερινά καλημερίζει τους τηλεθεατές μέσα από το «Ευτυχείτε» και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, αφού η εκπομπή της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.
Η γνωστή παρουσιάστρια και η ομάδα της δουλεύουν σκληρά και πρόκειται να ψυχαγωγούν το κοινό για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού η ίδια ανανέωσε τη συνεργασία της με το Open.
Όταν η δουλειά τελειώνει και εκείνη γυρίζει στο σπίτι της φροντίζει να περνά το χρόνο της κάνοντας όλα όσα τη χαροποιούν. 
Η Κατερίνα Καινούργιου εδώ και λίγο καιρό συγκατοικεί μαζί με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, στο σπίτι του απολαμβάνοντας τον έρωτά τους. 
Παράλληλα, η ίδια προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για γυμναστική και beaute, μιας και το καλοκαίρι βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας.
Δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε το λαχταριστό καλοκαιρινό γλυκό που απόλαυσε ενώ μας έδειξε και το δώρο που δέχτηκε και της έφτιαξε την ημέρα. Ο λόγος για ένα υπέροχο μπουκέτο λουλούδια.
Δες φωτογραφίες:
Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τα λουλούδια
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Η γυμναστική, η βραδινή ατασθαλία και το δώρο που της έφτιαξε τη μέρα [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8659936777484710634
item