Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά το άνοιγμα των εστιατορίων [pic] Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά το άνοιγμα των εστιατορίων [pic] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά το άνοιγμα των εστιατορίων [pic]

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά το άνοιγμα των εστιατορίων [pic] | tlife.gr
Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, αφού ύστερα από σχεδόν δύο μήνες απόλαυσαν το γεύμα τους εκτός σπιτιού. 
Το βράδυ της Τετάρτης, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την πρώτη βραδινή έξοδό του μετά το άνοιγμα των εστιατορίων, γεγονός που ενθουσίασε την γνωστή ηθοποιό.
Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους συνήθιζαν να κλέβουν λίγο χρόνο από την έντονη καθημερινότητά τους και να βγαίνουν είτε μόνοι είτε μαζί με την παρέα τους, ωστόσο αυτό το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού. 
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έμειναν από την πρώτη στιγμή στο σπίτι, όμως εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής τους.
Την αποκάλυψη της βραδινής εξόδου τους έκανε η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. «First nightout after a long long time», σχολίασε τη φωτογραφία της.
Δες τη φωτογραφία: 
Η Αθηνά Οικονομάκου δηλώνει ενθουσιασμένη με την έξοδό τους!
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά το άνοιγμα των εστιατορίων [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3540806076468220046
Σχόλια
item