Just the 2 of Us: Το TLIFE στο γύρισμα του επεισοδίου που θα δεις το Σάββατο! - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Just the 2 of Us: Το TLIFE στο γύρισμα του επεισοδίου που θα δεις το Σάββατο! – Αποκλειστικές φωτογραφίες | tlife.gr
Μετά την καραντίνα λόγω κορονοϊού, ο τηλεοπτικός διαγωνισμός τραγουδιού «Just the 2 of Us» επέστρεψε στις οθόνες μας, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας για τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους. 
Τα Σαββατόβραδα στο OPEN είναι γεμάτα με μουσική, ατάκες και σασπένς, με το φαντασμαγορικό show να κερδίζει κάθε εβδομάδα την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, τερματίζοντας πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης.
Οι τηλεθεατές καθηλώνονται από τις 22:00 στις οθόνες τους και παρακολουθούν δυναμικές ερμηνείες, αγαπημένα τραγούδια και τον σχολιασμό των εμφανίσεων των διαγωνιζόμενων από την ξεχωριστή τηλεοπτική παρέα των κριτών του J2US, που έχουν μοναδική χημεία μεταξύ τους.
Το βράδυ της Τρίτης, στα ΚΑΠΑ studios πραγματοποιήθηκε το γύρισμα του επεισοδίου αυτής της εβδομάδας, με τον Νίκο Κοκλώνη, γεμάτο όρεξη και ζωντάνια, να υποδέχεται τα 10 εναπομείναντα ζευγάρια στη σκηνή του J2US και να δίνουν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους, θέλοντας να μας εκπλήξουν και να μας ξεσηκώσουν με τις ερμηνείες τους κοινό και κριτική επιτροπή.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια, προκειμένου να πάρεις μια μικρή γεύση από όσα πρόκειται να δούμε στην μικρή οθόνη το ερχόμενο Σάββατο.
Μπήκαμε στο πλατό το φιλανθρωπικό σόου τραγουδιού και απαθανατίσαμε όλους τους… πρωταγωνιστές, λίγο πριν δώσει ο σκηνοθέτης το σήμα για να αρχίσει το γύρισμα, συναντήσαμε όλα τα ζευγάρια στο celebrity room, όπου πόζαραν αγκαλιασμένα και μας χάρισαν το πιο λαμπερό χαμόγελό τους, ενώ φτάσαμε μέχρι και την αίθουσα όπου οι διαγωνιζόμενοι μακιγιάρονται και επιμελούνται τις τελευταίες λεπτομέρειες στις εμφανίσεις τους.
Κι επειδή παρακολουθήσαμε από κοντά το γύρισμα του 6ου επεισοδίου, έχουμε να σου κάνουμε μερικές… αποκαλύψεις. 
Πρώτον, τα δύο υποψήφια προς αποχώρηση ζευγάρια είναι ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία και ο Γιώργος Γιαννόπουλος με την Δέσποινα Ολυμπίου
Δεύτερον, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ακούσει την προτροπή του Σταμάτη Φασουλή και να γίνει Μέριλιν, κερδίζοντας επάξια 8άρια από τους κριτές. 
Τρίτον, η Έρρικα Πρεζεράκου έκαναν την καλύτερη εμφάνισή τους μέχρι στιγμής στο show, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα και την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος για το TLIFE
epirusblog.gr
5 of 5
Just the 2 of Us: Το TLIFE στο γύρισμα του επεισοδίου που θα δεις το Σάββατο! - Αποκλειστικές φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 653434738725011085
item