Κέισι Μίζιου: Η φωτογραφία της παίκτριας του GNTM που έφερε την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου Κέισι Μίζιου: Η φωτογραφία της παίκτριας του GNTM που έφερε την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κέισι Μίζιου: Η φωτογραφία της παίκτριας του GNTM που έφερε την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου

Κέισι Μίζιου: Η φωτογραφία της παίκτριας του GNTM που έφερε την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου
Την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου, αλλά και άλλων μελών του GNTM έφερε η φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού μοντέλων του Star. Δείτε τι ανέβασε και έγινε χαμός.
Η Κέισι Μίζιου σίγουρα ήταν από τις παίκτριες του GNTM που ξεχώρισαν με την ομορφιά τους αλλά και με την πορεία που είχαν μέσα στο παιχνίδι. 
Το όμορφο μοντέλο κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό και τώρα μια φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία και έχει τραβηχτεί μέσα στο παιχνίδι, έχει κάνει όλη την κριτική επιτροπή να παραμιλά.
Το νεαρό μοντέλο ήταν στην τελική τριάδα και έτσι πέρασε την δοκιμασία του τελικού στην οποία τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν, σαν άλλες ντίβες, με το μπουρνούζι τους και κατ κοσμήματα τους. 
Μάλιστα η ίδια είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές όταν είχε γίνει η συγκεκριμένη φωτογράφηση

Αυτή είναι η αντίδραση της 'Έλενας Χριστοπούλου στην φωτογραφία της πρώην παίκτριας του GNTM Κέισι Μίζιου

Η Κέισι Μίζιου λοιπόν ανέβασε στην σελίδα της στο Instagram την συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μπουρνούζι της και η οποία, όπως προαναφέραμε έχει τραβηχτεί μέσα στο παιχνίδι. 
Μάλιστα το GNTM επιστρέφει για τον τρίτο κύκλο με ανατροπές και σας τα έχουμε όλα εδώ. 
Όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη ανάρτηση έφερε χαμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την Έλενα Χριστοπούλου να είναι ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασε.
Η ίδια λοιπόν έστειλε ένα χαριτωμένο emoji ενώ αντίδραση είχαμε και από τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη, την Χαρά Παππά αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Αυτή είναι και η ανάρτηση
σχόλιο Έλενας Χροιστοπούλου σε φωτογραφία Κέισι Μίζιου

epirusblog.gr
5 of 5
Κέισι Μίζιου: Η φωτογραφία της παίκτριας του GNTM που έφερε την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1296007668186337529
Σχόλια
item