Άρτα: GLAMPING ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ Άρτα: GLAMPING ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: GLAMPING ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

Άρτα: GLAMPING ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
Μπορεί πριν λίγο καιρό η ιδέα των διακοπών να ήταν πολύ μακρινή, ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται να αλλάζει και πλέον αρκετοί σχεδιάζουν τα καλοκαιρινά τους ταξίδια. Αλλοι σε κάποιο ξενοδοχείο, άλλοι σε σπίτια φίλων και κάποιοι για κάμπινγκ...

Μέσα σε όλα αυτά μία ιδέα που φαίνεται να γίνεται αρκετά δημοφιλής είναι το glamping, δηλαδή το πολυτελές κάμπινγκ. Και γιατί να πεις όχι σε μια εμπειρία διαμονής στη φύση, που χαίρεσαι την ομορφιά και τους ήχους της, χωρίς να χάνεις τις ανέσεις σου, όπως στα πανέμορφα Τζουμέρκα.

Και δεν πρόκειται για μια απλή σκηνή... Αλλά και για έναν χώρο διαμονής που δεν θυμίζει τίποτα από τα άλλα. 

Theasis igloo, Τζουμέρκα

Καλοκαίρι δεν σημαίνει απαραίτητα θάλασσα και ορισμένοι προτιμούν τη δροσιά του βουνού. Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο από έλατα, μακριά από τα φώτα των πόλεων, οι διακοπές γίνονται εμπειρία στα Τζουμέρκα.

Picture
Και αυτό χάρη στους δημιουργούς του «Θεάσις», οι οποίοι θέλουν να κάνουν όλους τους φιλοξενούμενούς του να αισθανθούν σαν το σπίτι τους. Οι κατοικίες που θυμίζουν ιγκλού έχουν κατασκευαστεί από ξύλο και πέτρα, υλικά τα οποία αφθονούν στην περιοχή.

Οι κατοικίες έχουν γυάλινη οροφή που προσφέρουν θεά στον ουρανό. Το καλύτερο απ΄ όλα; Υπάρχει η δυνατότητα με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου skywatcer 10 ιντσών, μπορείτε να εξερευνήσετε τη Σελήνη, τους πλανήτες καθώς και διάφορα άλλα ουράνια σώματα.
Picture
(Με πληροφορίες από ​iefimerida.gr)
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: GLAMPING ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8446350298276876337
Σχόλια
item