Δείτε την φουσκωμένη κοιλίτσα της Gigi Hadid! Οι πρώτες φωτογραφίες - ντοκουμέντο

Δείτε την φουσκωμένη κοιλίτσα της Gigi Hadid! Οι πρώτες φωτογραφίες - ντοκουμέντο
Δείτε την φουσκωμένη κοιλίτσα της Gigi Hadid! Το μοντέλο πλέει σε πελάγη ευτυχίας και οι πρώτες φωτογραφίες - ντοκουμέντο από την εγκυμοσύνη της είναι γεγονός. Δεν θα πιστέψετε πως την "έπιασε" ο φακός.
H Gigi Hadid, μπορεί να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει από το να κάνει αρκετές δραστηριότητες στην καθημερινότητά της.
Μπορεί στην Αμερική να είναι ακόμα σε καραντίνα, ωστόσο η ίδια απολαμβάνει τις μέρες μακριά από την δουλειά της, κάνοντας λίγη κηπουρική και προσέχοντας τον εαυτό της και το μωράκι της.

Οι πρώτες φωτογραφίες - ντοκουμέντο από την εγκυμοσύνη της Gigi Hadid

Μετά από την επιβεβαίωση από την ίδια ότι πρόκειται σε λίγους μήνες να γίνει μητέρα στην εκπομπή του Jimmy Fallon, την είδαμε μαζί με τη μαμά της Yolanda και την αδερφή της Bella να φυτεύουν φυτά στη φάρμα τους στην Πενσυλβάνια και να απολαμβάνουν την απλή ζωή.
Η μητέρα της Yolanda δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό, με τις κόρες της φυτεύοντας 3.000 λεβάντες στο κτήμα τους.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Gigi Hadid βοηθάει την οικογένειά της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η κοιλιά της δεν έχει φουσκώσει τόσο.

Λίγα λόγια για την Gigi Hadid που θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα

Η Jelena Noura Hadid, είναι Αμερικανίδα μοντέλο. Το 2013 υπόγραψε συμβόλαιο και κατατάχθηκε στον κατάλογο με τα μοντέλα του IMG Models. 
Τον Νοέμβριο του 2014 ψηφίστηκε και κατατάχθηκε στη λίστα με τα 50 κορυφαία μοντέλα του κόσμου, κατά το Models.com.
Τον Ιανουάριο του 2015 μάλιστα, ονομάστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ενώ την ίδια χρονιά μπήκε στη λίστα με τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret. 

Και μιας και μιλάμε για το μοντέλο, εσείς είδατε το ζευγάρι παπούτσια που επέλεξε να φορέσει πρόσφατα; 
epirusblog.gr
5 of 5
Δείτε την φουσκωμένη κοιλίτσα της Gigi Hadid! Οι πρώτες φωτογραφίες - ντοκουμέντο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 842986454657067786
item