Βικτώρια Καρύδα: Full time μαμά! Οι νέες βόλτες στην Γλυφάδα με τον γιο της - Φωτογραφίες Βικτώρια Καρύδα: Full time μαμά! Οι νέες βόλτες στην Γλυφάδα με τον γιο της - Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βικτώρια Καρύδα: Full time μαμά! Οι νέες βόλτες στην Γλυφάδα με τον γιο της - Φωτογραφίες

Βικτώρια Καρύδα: Full time μαμά! Οι νέες βόλτες στην Γλυφάδα με τον γιο της – Φωτογραφίες | tlife.gr
Η Βικτώρια Καρύδα καθ’ολη τη διάρκεια της καραντίνας έμενε σπίτι μαζί με τα υπέροχα παιδιά της και οι μόνες έξοδοι που έκανε ήταν για περπάτημα και σωματική άσκηση. 
Άλλωστε διαθέτει ένα άψογο και καλλίγραμμο κορμί, το οποίο θέλει να διατηρήσει! 
Το πανέμορφο μοντέλο είναι full time μανούλα και τα αγγελούδια της είναι για εκείνη όλη της η ζωή! Για αυτό τον λόγο δεν τους χαλά χατήρι και καθημερινά πηγαίνουν βόλτες για να παίρνουν καθαρό αέρα.
Η ξανθιά καλλονή που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το My Style Rocks, σχεδόν δύο χρόνια μετά την δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, χωρίς φυσικά να ξεχνάει στιγμή τον έρωτά της ζωής της. 
Η απόλυτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά της και έτσι όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις ή δεν γυμνάζεται, περνάει άπλετο χρόνο μαζί τους!
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε για ακόμη μια φορά την Βικτώρια Καρύδα σε μια από τις καθημερινές της βόλτες στην αγαπημένη της γειτονιά, την Γλυφάδα μαζί με τον γιο της. 
Μαμά και παιδί περπάτησαν χεράκι χεράκι και η Βικτώρια δεν άφησε στιγμή από τα μάτια της, το γλυκό της παιδάκι. 
Φορώντας φόρμα και μπουστάκι, τα οποία αναδείκνυαν το καλογυμνασμένο της κορμί, η ξανθιά καλλονή δεν πέρασε απαρατήρητη!
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Βικτώρια Καρύδα: Full time μαμά! Οι νέες βόλτες στην Γλυφάδα με τον γιο της - Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8414623770407490903
Σχόλια
item