Ελένη Φουρέιρα: Μοίρασε «εγκεφαλικά» με το αδημοσίευτο βίντεο από την Eurovision Ελένη Φουρέιρα: Μοίρασε «εγκεφαλικά» με το αδημοσίευτο βίντεο από την Eurovision | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Φουρέιρα: Μοίρασε «εγκεφαλικά» με το αδημοσίευτο βίντεο από την Eurovision

Ελένη Φουρέιρα: Μοίρασε «εγκεφαλικά» με το αδημοσίευτο βίντεο από την Eurovision
Η Ελένη Φουρέιρα είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο εντυπωσιακές και εκρηκτικές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, ενώ άφησε το δικό της σημάδι στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. 
Μάλιστα, δυο περίπου χρόνια μετά την συμμετοχή της δημοσίευσε ένα αδημοσίευτο βίντεο και μοίρασε «εγκεφαλικά».
Η Ελένη Φουρέιρα με την συμμετοχή της στον Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό έκανε όλες τις χώρες να παραμιλάνε με την απίστευτη εμφάνιση της επί σκηνής. Με το «fuego», την ολόσωμη φόρμα της και τον χωρίς της έφτασε στην δεύτερη θέση, ενώ λίγο ήθελε να φτάσει την κορυφή.
Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision που άφησε όλη την Ευρώπη με το στόμα ανοιχτό. 
Την δεύτερη χρονιά ανέβηκε και πάλι στη σκηνή και τραγούδησε διασκευή το κομμάτια το τραγούδι της Ουκρανίας το 2007 με τίτλο «dancing».
Φορώντας πάλι μια ολόσωμη φόρμα με αστέρια στα επίμαχα σημεία χόρεψε και ο κόσμος δεν σταμάτησε να την χειροκροτά, ενώ βρισκόταν στο επίκεντρο των συζητήσεων για πολλές ημέρες. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που πολλοί την έχουν ονομάσει «Βασίλισσα της Ευρώπης».
Ωστόσο, να πούμε πως την τρίτη χρονιά, δηλαδή πριν από λίγες ημέρες στην αφιερωματική εκπομπή που έγινε για την Eurovision, καθώς ο καθιερωμένος διαγωνισμός λόγω κορωνοϊού δεν μπορούσε να διεξαχθεί, η Ελένη Φουρέιρα δεν εμφανίστηκε. 
Μπορεί οι φήμες να την ήθελαν να μας τραγουδά online ξανά το «Fuegο», ωστόσο όπως αποκάλυψαν στην «Φωλιά των κου κου» κάτι τέτοιο δεν έγινε. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Το αδημοσίευτο βίντεο της Ελένης Φουρέιρα από την Eurovision

Ωστόσο, για να τιμήσει την Eurovision και να μην αφήσει παραπονεμένους τους θαυμαστές της, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο αδημοσίευτο από τον διαγωνισμό. 
Πρόκειται για ένα βίντεο από την δεύτερη εμφάνιση της, όχι σαν διαγωνιζόμενη, αλλά σαν καλεσμένη αυτή την φορά.
Όπως ήταν επόμενο το βίντεο της έκανε χαμό!
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Φουρέιρα: Μοίρασε «εγκεφαλικά» με το αδημοσίευτο βίντεο από την Eurovision
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4118854359012648415
Σχόλια
item