Χριστίνα Ψάλτη: Στο φως σπάνια φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της Χριστίνα Ψάλτη: Στο φως σπάνια φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Ψάλτη: Στο φως σπάνια φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της

Χριστίνα Ψάλτη: Στο φως σπάνια φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της
Η Χριστίνα Ψάλτη φαίνεται πως είναι τρελά ερωτευμένη, βάσει και της σπάνιας φωτογραφίας της με τον σύντροφό της, που είδε το φως της δημοσιότητας. 

Η Χριστίνα Ψάλτη μπορεί αν μην μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες εμφανίσεις, μαζί με τον σύντροφό της Αντώνη Κάρδαρη, ωστόσο όπως φαίνεται είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην ζωή της, αφού η ίδια έκανε μια σπάνια ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλιά του.
Μέσα από την εκπομπή Πρωινό λοιπόν είδαμε την φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram, αλλά και τις όμορφες ευχές που έγραψε στην λεζάντα της η Χριστίνα Ψάλτη, που αποκάλεσε "άντρα της ζωής της" τον καλό της.

Αυτή είναι η σπάνια φωτογραφία της Χριστίνας Ψάλτη με τον σύντροφό της που βρήκε στο φως

Η ίδια δύο χρόνια μετά και τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, βρήκε ξανά τον έρωτα. "Πόσο κάρβουνο αντέχει η ψυχή του Στάθη; Η ψυχή μου κρύβει μόνο γαλάζιο, με την έννοια του ουρανού. Είναι ελεύθερη και κινείται παντού. 
Όπως ενός αποθανόντος ανθρώπου. Τόσο ελεύθερη" είχε γράψει όταν είχε φύγει από την ζωή ο Στάθης Ψάλτης η Χριστίνα που τώρα έχει έναν νέο άντρα στο πλευρό της.

Χριστίνα Ψάλτη: «Η κόρη και η πρώην γυναίκα του Στάθη με έβριζαν ...
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Ψάλτη: Στο φως σπάνια φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6317994262760776939
Σχόλια
item