Άρτα: Η Διαδημοτική Συνεργασία Δήμου Αρταίων Και Δήμου Ζηρού Και Τα Έργα Ασφαλτόστρωσης

Άρτα: Η Διαδημοτική Συνεργασία Δήμου Αρταίων Και Δήμου Ζηρού Και Τα Έργα Ασφαλτόστρωσης
Διαδημοτική συνεργασία Δήμου Αρταίων και Δήμου Ζηρού 

Έργα ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων σε Άγιο Σπυρίδωνα και Νέα Κερασούντα. 

Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Δήμαρχος Ζηρού, Νίκος Καλαντζής, επισκέφτηκαν από κοινού, τα έργα ασφαλτόστρωσης που ολοκληρώθηκαν στα όρια των δύο Δήμων. 

Στόχος της επίσκεψης, ήταν η επίβλεψη των εργασιών ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων που ολοκληρώθηκαν στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Σπυρίδωνα του Δήμου Αρταίων και στην Τοπική Κοινότητα Νέας Κερασούντας του Δήμου Ζηρού και βοηθά στην εξυπηρέτηση των αγροτών, των πτηνo-κτηνοτρόφων, αλλά και των κατοίκων των δύο κοινοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα, ασφαλτοστρώνονται περίπου 1.500 μέτρα αγροτικής οδού, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ηπείρου.

«Πρόκειται για ακόμη ένα έργο καθημερινότητας, που υποστηρίζει τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα και εντάσσεται στο πρόγραμμα των 60 χλμ. ασφαλτοστρώσεων αγροτικών δρόμων που έχουμε ξεκινήσει και αναπτύσσεται σε όλο το εύρος του Δήμου Αρταίων, δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης.  

Ενώ για την συνεργασία με τον Δήμο Ζηρού σημείωσε: «Για εμάς, είναι σημαντική η συνεργασία με τον Δήμο Ζηρού, όπως επιδιώκουμε και με όλους τους Δήμους της περιοχής μας. Με την συνεργασία Φορέων της Αυτοδιοίκησης, μπορούμε να λύσουμε κοινά πρoβλήματα των συμπολιτών μας».


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής τόνισε: «Πρόκειται για ένα διαδημοτικό έργο μεταξύ του Δήμου Ζηρού και του Δήμου Αρταίων που αφορά την ασφαλτόστρωση ενός κεντρικού δρόμου ο οποίος εξυπηρετεί πολλές κτηνοτροφικές μονάδες και  παραγωγούς. 

Οι Δήμοι μας σε μια περίοδο στασιμότητας λόγω κορωνοϊού, συνεχίζουν τις προσπάθειες και αποδεικνύουν ότι μπορούν να είναι παραγωγικοί και αυτό μας δίνει ελπίδα και ώθηση για να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερα».

Τέλος και οι δύο Δήμαρχοι ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, για την χρηματοδότηση του έργου και την αγαστή συνεργασία που έχουν με την Περιφέρεια.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Η Διαδημοτική Συνεργασία Δήμου Αρταίων Και Δήμου Ζηρού Και Τα Έργα Ασφαλτόστρωσης
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7741316850573848850
item