Απίστευτος Αμβρόσιος αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως, Χαρδαλιά -Έφευγαν οι πιστοί Απίστευτος Αμβρόσιος αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως, Χαρδαλιά -Έφευγαν οι πιστοί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Απίστευτος Αμβρόσιος αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως, Χαρδαλιά -Έφευγαν οι πιστοί

Απίστευτος Αμβρόσιος αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως, Χαρδαλιά -Έφευγαν οι πιστοί

Αφορισμό για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Νίκη Κεραμέως και τον Νίκο Χαρδαλιά, διάβασε σήμερα το πρωί μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου ο πρωην Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος.

Η προαναγγελία Αμβρόσιου από το διαδικτυο

Ο κ. Αμβρόσιος είχε προαναγγείλει την πράξη του με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο πριν λίγες μέρες, όταν η υπουργός Νίκη Κεραμέως δήλωσε ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται και με το σάλιο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος από το Αίγιο, Πέπη Σπηλιωτοπούλου, ««Μεγάλο» Αφορισμό για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Κεραμέως και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, διάβασε σήμερα το πρωί μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος».

Όπως αναφέρει ο κ. Αμβρόσιος «είχε προαναγγείλει την πράξη του με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο πριν λίγες μέρες, όταν η υπουργός Νίκη Κεραμέως ανέφερε πως ο ιός μεταδίδεται με το σάλιο. 

Με αυτήν την αφορμή ο πρώην μητροπολίτης χαρακτήρισε ως «βλάσφημα λόγια» το ότι «δηλ. δια τῆς Θείας Μεταλήψεως μεταδίδεται ὁ Κορωνοϊός» και καλούσε την υπουργό να ζητήσει «δημοσίως συγγνώμην δια το ἀχαρακτήριστον τοῦτο ἔγκλημα». Δείτε την ανάρτηση της δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, αρκετοί πιστοί έφυγαν από την εκκλησία, αλλά ο Αμβρόσιος δεν πτοήθηκε…

Πηγή: iefimerida.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Απίστευτος Αμβρόσιος αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως, Χαρδαλιά -Έφευγαν οι πιστοί
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8339007920243794135
Σχόλια
item