Έρρικα Πρεζεράκου: Έτσι είναι το σώμα της με μπικίνι και χωρίς ρετούς!

Έρρικα Πρεζεράκου: Έτσι είναι το σώμα της με μπικίνι και χωρίς ρετούς! | tlife.gr
Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.
Το πρωί της Τρίτης, η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε στην παραλία, λίγο πριν κάνει την βουτιά της για να δροσιστεί.
Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, πόζαρε πάνω σε έναν βράχο, με το καλλίγραμμο κορμί της να εντυπωσιάζει.
Στα 45 της, όπως θα διαπιστώσεις, η Έρρικα διαθέτει κορμί-λαμπάδα, που σίγουρα θα το ζήλευαν πολλές γυναίκες μικρότερές της.
«»Ας εκδηλώσουμε την πρόθεση κάθε μας βήμα στον πλανήτη… να μας οδηγεί στην αποστολή μας με τον πιο φωτεινό τρόπο»… και αν κάποιες φορές ο δρόμος φαίνεται περίεργος η αδιέξοδος ας θυμόμαστε… Αυτό που δημιουργεί την πραγματικότητα μας είναι αυτό που εκπέμπουμε, σκεφτόμαστε, νοιώθουμε και πράττουμε… Για σήμερα μόνο ας ρωτήσουμε εσωτερικά: «Πως θέλω να στέκομαι σε τούτο τον κόσμο;». 
Και ας στρέψουμε τις 4 βάσεις μας (ενεργεία, σκέψεις, συναισθήματα, πράξεις) σε αυτά που αγαπάμε και όχι σε αυτά που φοβόμαστε. 
Σας είπα σήμερα πόσο πολύ σας αγαπώ; Καλήμερα ηλιόλουστοι φίλοι μου…», έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

epirusblog.gr
5 of 5
Έρρικα Πρεζεράκου: Έτσι είναι το σώμα της με μπικίνι και χωρίς ρετούς!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 332745770592899815
item