Χαρές στο σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Στιγμιότυπα αποκάλυψη Χαρές στο σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Στιγμιότυπα αποκάλυψη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χαρές στο σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Στιγμιότυπα αποκάλυψη

Χαρές στο σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Στιγμιότυπα αποκάλυψη
Χαρές είχαν στο σπίτι τους η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς προχθές και την αποκάλυψη έκανε το μοντέλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 
Συγκεκριμένα, η οικογένεια τους μεγάλωσε και άλλο. Έγινε γνωστό και έχουμε στιγμιότυπα.
Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τα τέσσερα παιδιά του να είναι και η κύρια προτεραιότητα του. 
Ωστόσο, έχουν επιλέξει να μην ζουν στην ρουτίνα της πόλης, αλλά να είναι πιο κοντά στην φύση. Για αυτό και στο σπίτι τους έχουν μποστάνια, αλλά και κοτέτσι.
Μάλιστα, στο κοτέτσι τους είχαν γεννητούρια. Αφού, όπως αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη γεννήθηκαν 12 κοτοπουλάκια. 
Μάλιστα, στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει ακουγόταν πολύ ενθουσιασμένη για τα μικρά πλασματάκια.
Να σημειώσουμε και πως πριν μερικές εβδομάδες, είχαν ξανά... γεννητούρια στο σπίτι τους. Την αποκάλυψη ωστόσο αυτή την φορά είχε κάνει ο Σάκης Ρουβάς.
Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς σπίτι

Χαρές η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είχαν στο σπίτι τους και πριν από λίγες ημέρες

Μόλις «έσκασε» το βίντεο - ανακοίνωση για το νέο επαγγελματικό βήμα της Κάτιας Ζυγούλη. Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, έρχεται στην τηλεόραση για πρώτη φορά, με εκπομπή που θα αφορά την μόδα. Το αγαπημένο της στοιχείο!
Συγκεκριμένα, μπορεί το μοντέλο να θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ στα media, ωστόσο έρχεται να μας συναρπάσει μέσα από την εκπομπή "Ιστορίες Μόδας" στην ΕΡΤ1.
Κάτια Ζυγούλη εκπομπή ΕΡΤ1

epirusblog.gr
5 of 5
Χαρές στο σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Στιγμιότυπα αποκάλυψη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7488570530377026603
Σχόλια
item