Άρτα: Η δεύτερη συναλλαγή με πλαστό χαρτονόμισμα ήταν και φαρμακερή Άρτα: Η δεύτερη συναλλαγή με πλαστό χαρτονόμισμα ήταν και φαρμακερή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Η δεύτερη συναλλαγή με πλαστό χαρτονόμισμα ήταν και φαρμακερήΆρτα: Η δεύτερη συναλλαγή με πλαστό χαρτονόμισμα ήταν και φαρμακερήΕξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση συναλλαγής με αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα καθώς και μία απόπειρα, που έγιναν σε περίπτερο στην πόλη της Άρτας...
Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος τοπρωί της 22ας Μαϊου μετέβη σε περίπτερο στην πόλη της Άρτας όπου πραγματοποίησε συναλλαγή με πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, ενώ βραδινές ώρες της 25ης Μαϊου επιχείρησε εκ νέου να πραγματοποιήσει συναλλαγή με τον ίδιο τρόπο στο παραπάνω περίπτερο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 ναρκωτικά χάπια για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής καθώς και 87,6 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Επίσης, κατασχέθηκε το αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας 20 ευρώ, το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας. 
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Η δεύτερη συναλλαγή με πλαστό χαρτονόμισμα ήταν και φαρμακερή
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3720076218621724870
Σχόλια
item