Άρτα: Νέα κινητοποίηση από δασκάλους και νηπιαγωγούς ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική Άρτα: Νέα κινητοποίηση από δασκάλους και νηπιαγωγούς ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Νέα κινητοποίηση από δασκάλους και νηπιαγωγούς ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική

Άρτα: Νέα κινητοποίηση από δασκάλους και νηπιαγωγούς ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική
Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 26 Μαΐου και ώρα 12.30 μ.μ. ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Άρτας, για την οποία εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά σε αυτή.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής:  
«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Χιλιάδες εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα  δίνουν αυτές τις μέρες το παρόν σε κινητοποιήσεις,  στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ  και στην κυβέρνηση που αδιάλλακτη και με παντελή περιφρόνηση στους δημοκρατικούς θεσμούς, τις ανεξάρτητες αρχές και στον θεσμικό διάλογο, πορεύεται ενάντια σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.
Κινητοποιήσεις που στόχο έχουν να εκφράσουν :
•την αγωνία των εκπαιδευτικών και των γονέων  για την επαναλειτουργία των σχολείων με όρους διασφάλισης  της υγείας μαθητών-εκπαιδευτικών-κοινωνίας,
•το αίτημα για την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου που πλήττει ανεπανόρθωτα τη δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.
•την απαίτηση για κατάργηση της τροπολογίας και τη μη εφαρμογή των ρυθμίσεών της για την αντιπαιδαγωγική ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων μέσα από τις σχολικές αίθουσες.
Συνεχίζοντας δυναμικά ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. και της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Κυβέρνησης, το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Άρτας σας καλεί σε νέα  κινητοποίηση – παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 26 Μαΐου και ώρα 12:30 στη Διεύθυνση Π.Ε. Άρτας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.
ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ».
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Νέα κινητοποίηση από δασκάλους και νηπιαγωγούς ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1586501656082840918
Σχόλια
item