Πρέβεζα: Δίκτυο σύγχρονων κόμβων θα αποκτήσει η Π.Ε Πρέβεζας Πρέβεζα: Δίκτυο σύγχρονων κόμβων θα αποκτήσει η Π.Ε Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Δίκτυο σύγχρονων κόμβων θα αποκτήσει η Π.Ε Πρέβεζας

Πρέβεζα: Δίκτυο σύγχρονων κόμβων θα αποκτήσει η Π.Ε Πρέβεζας

Ένα ολοκληρωμένο δίκτυο κόμβων θα αποκτήσει το επόμενο διάστημα η Π.Ε Πρέβεζας .

Στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας προχώρησε στην κατάρτιση και έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου "Κατασκευή κυκλικού κόμβου στην Ε.Ο Γέφυρας Καλογήρου-Πρέβεζας (θέση Λιμποχωβίτη Ζέφυρος" προϋπολογισμού 545 χιλ. ευρώ.

Όπως σημειώνει στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα βελτιώσει σημαντικά ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες την κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από και προς την παραλιακή ζώνη.

"Σήμερα η κυκλοφορία διεξάγεται κάτω από δύσκολες συνθήκες και οι ουρές των οχημάτων που σχηματίζονται είναι γνωστές σε όλους" λέει χαρακτηριστικά ο κ.Ιωάννου, υπογραμμίζοντας και το φόρτο που καλείται να διαχειριστεί η τροχαία.

Το έργο αυτό θα αποσυμφορήσει την κατάσταση, ενώ σε συνδυασμό με τους άλλους δύο κόμβους (σε Φραξύλα και συμβολή με οδό Λασκαράτου) θα αναβαθμιστεί σημαντικά η κυκλοφορία και θα περιοριστούν οι κίνδυνοι τροχαίων που σήμερα είναι μεγάλοι.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Δίκτυο σύγχρονων κόμβων θα αποκτήσει η Π.Ε Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4272477603675402837
Σχόλια
item