Μιχάλης Μουρούτσος: Οι φωτογραφίες με την κόρη του και τα λόγια αγάπης για την γιορτή της! Μιχάλης Μουρούτσος: Οι φωτογραφίες με την κόρη του και τα λόγια αγάπης για την γιορτή της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μιχάλης Μουρούτσος: Οι φωτογραφίες με την κόρη του και τα λόγια αγάπης για την γιορτή της!

Μιχάλης Μουρούτσος: Οι φωτογραφίες με την κόρη του και τα λόγια αγάπης για την γιορτή της! | tlife.gr
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για τον Μιχάλη Μουρούτσου, καθώς η μονάκριβη κόρη του έχει την ονομαστική γιορτή της.
Σήμερα 21 Μαΐου είναι μία από τις σημαντικότερες γιορτές της χριαστριανοσύνης. Η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη των Ισαποστόλων Αγίου Κωνσταντίνου και της μητέρας του, Αγίας Ελένης.
Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do θέλησε να ευχηθεί και διαδικτυακά στην μικρή του πριγκίπισσα, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για εκείνον.
Έτσι, το πρωί της Πέμπτης, δημοσίευσε στα instastrories του μια κοινή φωτογραφία τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που μου άλλαξε την ζωή μου… Happy name day my beautiful Elena» .
Λίγο αργότερα, όμως, έκανε ακόμα μία ανάρτηση, αυτή τη φορά στο προφίλ του στο Instagram, δημοσιεύοντας μια ακόμα τρυφερή φωτογραφία με την μικρή Έλενα. «Μαζί σου είδα τον κόσμο αλλιώς. 
Χρόνια πολλά στη ωραία Ελένη μου, στην αγαπημένη μου μάνα και φυσικά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα…» , ήταν το σχόλιό του.
Τα likes από τους followers του, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.
epirusblog.gr
5 of 5
Μιχάλης Μουρούτσος: Οι φωτογραφίες με την κόρη του και τα λόγια αγάπης για την γιορτή της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5704265569179788234
Σχόλια
item